Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mentés vagy lopás? De most...

Mentés vagy lopás? De most tényleg? Szegény eb éhezik és van olyan is mikor napokon keresztül semmit nem eszik de én rendszeresen etetem jó minőségü táppal nem tesco-sal mint gazdái

Figyelt kérdés
albérletben lakunk a szomszéddal közös az udvar.van egy tündéri keverék kutyusuk Pindur de nem jól tartják szegényt rossz minőségü táp és még a gyerek is bantja kb. 6 éves nem tudom mennyi idős pindu de nem olyan öreg kb 1 éves én mindig etetem és nagyon szeret jobban mint a gazdáit és tegnap nem akartam inni a szememnek szegény kutya kint didergett a jéghideg présházban van fekhelye de nem fér bele ugyan sétáltatják az udvaron belül de a hámtól fullad mert már kinötte azon gondolkoztam hogy mikor el költözünk reggel 5 óra körül beteszem a csomagtartóba és majd ha biztonságos távolba érünk beteszem a hátsó ülésre mielött azt írnátok nincs pénzük a tartására hát van nekik elég sok pénzük mert szinte majdnem minden nap moziba menek és nem akarmilyen üdítöket isznak tehát van pénz mindenre csak szegény pindura nincs .Ma megetetem és ugy kigömbölyödött hogy csak néztem inni is adtam utánna szegénynek mert vizet is csak ritkán kap de akkor is kiborítja a gyerek. Ha elvinném nálam királyi életet élhetne a másik kutyámmal egy leonbergivel Gombóccal
2010. okt. 13. 01:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Aha, ez jogos. Csak különben meg az a gáz, hogy nyilván a szomszédoknak feltűnik, hogy pont aznap tűnt el, mikor elköltözött.

Ezért közelítettem onnan, hogy kéne valaki, aki "fedezni tud" ha arra kerül a sor. De lehet, hogy tisztább ha azt mondod a dokinak, hogy nemrég találtad, hirdetted, nem lesz gazda, kész. Akkor így a dokinak se kell hazudnia, az eredmény mégis ugyanaz.

Amúgy azt is lehet, hogy pár nap múlva visszamész érte, és majd azt mondod, hogy utánad szökött, és megtalált.

2010. okt. 13. 13:41
 12/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem vidd nyugodtan,csatlakozom az elöttem szolohoz ha etetni,itatni ,foglalkozni lusták voltak,az sem érdekelné öket akkor,ha eltünik.Amugy meg ha elköltözöl ha nem mondod meg hova ugyse tudnak utána menni.Hagy legyen már szegénykének egy rendes élete és ne kelljen ilyen fiatalon ennyit szenvednie.

2010. okt. 13. 14:02
 13/32 anonim ***** válasza:
Igaz, h lopás, de szerintem ha így bánnak vele akkor nem hiányozna nekik a kutyus! Sokkal jobb lenne mindkettőjüknek! Vidd el és szeresd nagyon!
2010. okt. 13. 15:16
 14/32 A kérdező kommentje:
a kutya már akkor is ott volt mikor oda költöztek tulajdon képpen senkié. szegényt ma is be kellet takarnom mert vacogott amúgy meg akarom tartani a kutyám még senkivel nem játszott olyan jókat mint vele.amúgy van másik kutyájuk is de az már menthetetlen mert elütütte az autó és a lába tiszta genny és megtámadta az én kutyám is 4 hónapos leonbergi inszalag szakadása lett mondtam hogy fizessék ki a műtétet de azt mondák hogy nem fizetnek mert eb csont beforr ráadásul anyukámat is megharapta
2010. okt. 13. 20:23
 15/32 anonim ***** válasza:

Vidd!!!Kit érdekel hogy lopás?Én is vinném!Nem bankot rabolsz!Kár hogy nem Angliában élünk...ott keményen kezelik az ilyen helyzeteket!Nincs rendesen gondozva a kutya kérdés nélkül viszik,ott hagynak egy papírt és szevassz!Csinálj pár képet ill videót!

Egyébként a kedves gazdiknak meg lehet felse fog tűnni hogy van kutya nincs kutya!Nem fognak vele foglalkozni, bár majd szereznek egy másikat az idióta kölküknek...:S:S

2010. okt. 13. 20:28
 16/32 A kérdező kommentje:
amúgy legkésőbb november közepén költözünk és a másik kutyát lefotózom mert a saját ürülékében járkál olyan rövid a lánca.pindurt mindig fokozatosan etetem mert félek hogy megfullad szegény annyira eszik és már elterveztem hogy viszem hogy ha kiváncsiak leszte hogy alakul a sorsa akkor majd leírom
2010. okt. 13. 20:35
 17/32 A kérdező kommentje:
amúgy a kutya nincs beoltva és költözéskor másik helyre megyünk faluból városba nem a legjobb terv amit kitaláltam de ez a leg hatásosabb
2010. okt. 13. 20:45
 18/32 A kérdező kommentje:
amúgy a gyerek az én kutyámat is szokta bántani a multkor úgy neki lökte egy téglának hogy csak úgy koppant a kis buksija aztán mondtam neki hogy eltöröm a kezedet ha mégegyszer meglátom hogy bántod a kutyámat aztán azt mondta leszúr...
2010. okt. 13. 21:01
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Csak ennek egy szépséghibája van...szerezni fognak egy másik kutyát maguknak, és ugyanígy lesz ő is tartva :'(
2010. okt. 14. 09:04
 20/32 anonim ***** válasza:

A leonbergi körülményeit gyorsan jelentsd be a jegyzőnél és 1-2 állatvédő szervezetnél. Az ilyen embereknek plüsskutya sem való, nemhogy élő!!! Csomagold Pindurt és vidd, ne törődj azzal, hogy ezt ki hová sorolja, tudod, szükség törvényt bont, mentsd meg ha megteheted! Azért a leonbergiért is tégy meg mindent kérlek! Sok sikert!

És igen, engem nagyon érdekel, hogy mi lesz veletek, kérlek, írj majd, hogy mi van velük!

2010. okt. 14. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!