Mentés vagy lopás? De most tényleg? Szegény eb éhezik és van olyan is mikor napokon keresztül semmit nem eszik de én rendszeresen etetem jó minőségü táppal nem tesco-sal mint gazdái
Aha, ez jogos. Csak különben meg az a gáz, hogy nyilván a szomszédoknak feltűnik, hogy pont aznap tűnt el, mikor elköltözött.
Ezért közelítettem onnan, hogy kéne valaki, aki "fedezni tud" ha arra kerül a sor. De lehet, hogy tisztább ha azt mondod a dokinak, hogy nemrég találtad, hirdetted, nem lesz gazda, kész. Akkor így a dokinak se kell hazudnia, az eredmény mégis ugyanaz.
Amúgy azt is lehet, hogy pár nap múlva visszamész érte, és majd azt mondod, hogy utánad szökött, és megtalált.
Szia!
Szerintem vidd nyugodtan,csatlakozom az elöttem szolohoz ha etetni,itatni ,foglalkozni lusták voltak,az sem érdekelné öket akkor,ha eltünik.Amugy meg ha elköltözöl ha nem mondod meg hova ugyse tudnak utána menni.Hagy legyen már szegénykének egy rendes élete és ne kelljen ilyen fiatalon ennyit szenvednie.
Vidd!!!Kit érdekel hogy lopás?Én is vinném!Nem bankot rabolsz!Kár hogy nem Angliában élünk...ott keményen kezelik az ilyen helyzeteket!Nincs rendesen gondozva a kutya kérdés nélkül viszik,ott hagynak egy papírt és szevassz!Csinálj pár képet ill videót!
Egyébként a kedves gazdiknak meg lehet felse fog tűnni hogy van kutya nincs kutya!Nem fognak vele foglalkozni, bár majd szereznek egy másikat az idióta kölküknek...:S:S
A leonbergi körülményeit gyorsan jelentsd be a jegyzőnél és 1-2 állatvédő szervezetnél. Az ilyen embereknek plüsskutya sem való, nemhogy élő!!! Csomagold Pindurt és vidd, ne törődj azzal, hogy ezt ki hová sorolja, tudod, szükség törvényt bont, mentsd meg ha megteheted! Azért a leonbergiért is tégy meg mindent kérlek! Sok sikert!
És igen, engem nagyon érdekel, hogy mi lesz veletek, kérlek, írj majd, hogy mi van velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!