Tesco lopás 18000ft alatt 18év alatt?
üdv. na szóval elkövettem életem hibáját.
elmentem haverral teszkóba és kihozott ő vmenyi piát és én csak takartam, nem loptam, de engem is bevittek a motozó részlegbe mert elkaptak minket
értéket számoltak: 18000ft
18 év aluli vagyok
pls segítsetek h hogy zajlik az ien eljárás!
ja és légyszives ne flegmázzatok,bunkózzatok
köszönöm
anyit még hozzátennék hogy ugye kapunk ien értesítő levelet
az reggel v délután jöhet és személyesen adja át a postás v postaládába?
Úgy látszik, tanultál az esetből...
Ami történni fog: 20 000 forint alatt a lopás nem bűncselekmény, csak szabálysértés, és pénzbírság, rosszabb esetben közmunka jár majd a haverodnak. Téged bűnpártolásért fognak elítélni, de nem lesz komolyabb bajod. A szüleidnek fizetnie kell valamennyit, és ennyi.
A konkrét folyamat ugye az, hogy a Tesco a rendőrségen megtette a feljelentést. Az ügy innen a tények feltárása után a bíróságra kerül, oda be fognak idézni, neked meg kell jelenned, és a vallomásod alapján kiszabják a büntetést.
Reméletőleg ez az ügy elég elrettentő lesz a későbbi "hibák" kiküszöbölése érdekében. Egy biztos, a szüleid nem lesznek büszkék rád.
Köszönöm szépen a válaszokat.
eléggé szégyellem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!