Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyatáppal etessem...

Milyen kutyatáppal etessem beagle kutyáimat?

Figyelt kérdés
1 és 2 évesek lesznek márciusban. Nem tudok túl sokat költeni rá, mert 15 éves vagyok és a szüleimet nem érdeklik. Most a METRO-ban kapható O\'LACY\'S-t kapják. Tudom, hogy ez nem túl jó, de nincs valami jobb kb. ennyiért?
2008. dec. 30. 19:11
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Az elsőnek:

Igen lehet, hogy megint átváltok Chapi-re de az a baj, hogy minden tápot hamar megunnak. És a Fressnapfba én még csak drága tápokat láttam 1000 Ft/kg. Egyszer az eladó kérdezte, hogy mivel etetem őket? Mondtam, hogy Frieskhissel (akkor még az volt) és azt mondta, hogy az ócska. A kisebbik 9 hónapos eddig juniorral etettem, de most már ő is felnőttet kap. Szoktam még nekik néha konzerveset adni. Meg a táphoz mindig kapnak maradékot.

2008. dec. 31. 14:30
 12/37 A kérdező kommentje:
Ja és a Friesskis vagy a Pedigree a jobb, mert árban ugyanolyan.
2008. dec. 31. 14:31
 13/37 A kérdező kommentje:

Az utolsónak:

Nincs törzskönyvük, de mind a 4 szülőnek volt. És családi, hobbi kutyának senki nem fog 50000 Ft-ot kiadni, ha 20e Ft-ért is vannak kicsik. És nem kerülnek ezek a fajták nagyon menhelyre, mert akkor inkább ajándékba adják őket. Pár hónapja 17db 1.5 éves labori beagle kutya volt ingyen elvihető és 2-3 nap alatt mind elkelt. És a szüleim végülis adnak pénzt csak vissza kell adnom. Eddig 200.000 Ft-ot simán költöttem rájuk saját pénzből, de nem sajnálom rájuk. És van még 2 tengerimalacom és 2 degum.

2008. dec. 31. 14:39
 14/37 A kérdező kommentje:
És azt az oldalt már elolvastam és kérdeztem is ott, de már mindegy, mert 90 %, hogy terhes. És terhes kutyát kölyök táppal kell etetni, mert valahol ez volt?
2008. dec. 31. 14:42
 15/37 A kérdező kommentje:
*És bocs rosszul írtam Friskies.
2008. dec. 31. 14:44
 16/37 anonim ***** válasza:
"a kisebbik 9 hónapos" a kan vagy a szuka? (másfél év a tenyészérettség alsó határa...)ismerőseink tenyésztenek beagle-ket és több kiadással járnak, mint "haszonnal"...
2008. dec. 31. 15:38
 17/37 A kérdező kommentje:
A kan a 9 hónapos. A szukának ez a 3. tüzelése. És nem baj ha nincs rajt haszon. Vettem a lányt, de megszerettem ezt a fajtát és mivel egyedül volt és ő falka kutya meg minden, ezért vettem mellé egy fiút. Azért nem lányt, mert régóta szeretnék kiskutyákat és így legalább valami pénz is lesz belőle.
2008. dec. 31. 20:43
 18/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első voltam, meg a nem tudom hanyadik...

Először is BUÉk!

másodszor: a nagyon korai a fedezésre. Ha nem értesz hozzá, nincsenek meg a szükséges eredményeik, egészségügyi szűréseik, amik nagyon fontosak, akkor meg pláne. Vemhes szukát nem kölyök táppal kell etetni, hanem vannak erre spec. tápok, kiegészítők. Annyiban egyezik, hogy a fehérje tartalom jóval magasabb, akár csak a kölyök tápokban. Viszont a fokozatosságot, akárcsak a kiegészítők esetében be kell tartani, mert a vemhesség minden szakaszában mások szükségletek.

2009. jan. 1. 01:00
 19/37 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha azt hiszed,hogy ha kiskutyájuk elsz az megold pénzileg,nem hinném.

Ha egy kutya vemhes mégtöbbet eszik,és ha a kölykök is megszületnek nekik is egy csomó táp kellesz majd.

De ezt nem értem,bocsi de 15 éves vagy még nem dolgozol akkor miért neked kell eltartani a kutyákat is ,jó megértem haegy szülő nem törődik a kutyával de azért a kajára oltásra azért ált.ban szoktak adni zsét. Jah visszatérve a kiskuytákra, nekik oltások,nem egy olcsó mulatság az. NEM AKAROM ELVENNI TŐLLE A KEDVED,DE HA A SZÜLEID ANYAGILAG NEM TÁMOGATNAK EZ AZ EGÉSZ ÍGY ELÉG NEHÉZ LESZ!!!

2009. jan. 1. 01:13
 20/37 A kérdező kommentje:
Ha nincs pénzem, akkor adnak, de vissza kell adnom. De ez más téma.
2009. jan. 1. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!