Milyen kutyatáppal etessem beagle kutyáimat?
Szia.
Mennyibe kerül mert én nem hallotam rólla de ha leirod hogy mennyibe kerül akkor szivesen sgitek.
Szia!
Ha nagyon nincsen pénzed tudok ajánlani a Champion dog nevá tápot (Tescoban kapható) vagy a Tesco színes bárányos rizses tápot, aminek Tescos mivolta ellenére egészen jók a beltartalmi értékei, jó az illata, és szívesen eszik a kutyák. Ezek mellé ha tudsz adj nekik multivitamint, ebből egészen olcsó és nagyon jó a Sanal márka! Kutyás boltokban kapható többféle változata 100db-os és talán 700 forint.
Ha van még kérdésed csak dobj egy mailt! :)
Szia. Az első válaszoló vagyok. Szerintem akkor adj nekik vagy chappit vagy pedigreet egyfokozzattal jobb mint amit te adsz nekik és egy kicsit drágábbak.Hogy lehetnek ilyenek a szülök:(. De a fressnapf-ban vannak olcsóbb drágább tápok ott tudsz nekik választani.
Remélem segitettem.
Az első voltam...
A Reno tápot nem is ajánlottam. És nem a Tesco kék csíkosat mondom, hanem aminek színes a zacsija.
Bárki bármit mond, az olcsó kategóriában veri a Chappit is, csak rossz a híre mert Tescós. Persze nem kötelező megvenni.
A Főtt kaját igen nehéz úgy összeállítani hogy teljes értékű legyen ráadásul rengeteg a rossz minőségű áru, ami fogyasztásra szinte alkalmatlan, de azért lefagyasztják mondván állatnak még jó lesz, bevételnek meg nem utolsó...ha meg emberi fogyasztásra szánt húst veszel az ott van mint egy drágább táp ára.
És ha szülei ennyire nem segítenek, nem hiszem hogy azt a szagot vígan elviselnék ami a kutyakaja főzögetéssel jár. :(
Végső tippként ott a Fressnapf Fittdog tápja ami ugyanazt tudja mint a tescós, de ha neked szimpibb a neve vedd azt. A lényeg a beltartalom (fehérje, zsír, hús) vitamint meg külön adni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!