Most lesz kutya oltás de nem tudom felvinni a kutyáimat,
mit csinálhatnék?
Hát nekem is van 2 Kaukázusim egy szuka és egy kan mind aketten 3 évesek. én mindig elviszem őket semmi gond kint nem agresszívak cak az udvaron ott az ényéimet sem tudná beoltani a doki de idegen helyen nincsen gond. Szépen leülnek és be fogom a szájukat és egy szepillantás és be vannak oltva.
2011. szept. 3. 10:25
2/18 A kérdező kommentje:
Ez nálam nem működik sajna, a szívem sem bírja szval, és a kan mikor oltotta majdnem megharapta! be sem tudta oltani rendesen mert egy csomót mellé spriccelt.
Akkor nyugtatót kell etetni a kutyával az oltás előtt. Ilyen van az állatorvosnak. Utána be lehet oltani. Tudnám minek tart ilyen kutyát az, aki nem tud bánni vele?!
2011. szept. 3. 10:31
Jézusom.. 2 ekkora nagy kutyát hogy lehet kennelben tartani?! Rengeteg mozgás szükséges az ilyen nagy kutyáknak, csodálkozol hogy nem engedi, hogy lefogd? Kíváncsi vagyok, ha te is be lennél zárva egész életben egy ketrecbe, te mit szólnál ahhoz, ha végre ki engednek, és le akarnak még akkor is fogni?
2011. szept. 3. 10:35
első voltam
a falunkban egy kan Rotweiler ilyen de a mi dokink azt is be tudja oltani. be rakja a kocsi csomagtartójába lehozza persze a kutyán száj kosár van és 2 ember megfogja így még véletlenülse tud harapni de nagyon szar nézni!
2011. szept. 3. 10:36
6/18 A kérdező kommentje:
Szűk 7M hosszú és szűk 4M széles a helyük és a kertbe minden nap rajtuk keresztül megyek le, és a hátsó udvarra ahol a csirkék stb. vannak oda szinte minden nap át szoktam engedni szaladgálni, ma is voltak csak oda nem igazán szeretem mert mindent kikaparnak.
első vagyok
de ilyen nagy kutyákat nem kéne kennelben tartani nekem a 2 is abba van de reggel fél héttől fél nyolcig az udvaron aztán a kennelben majd 2-3 megint kint és 6-8-ig megint kint vannak és 6-7 iga séta reggel pedig 15 perc labdázás. este meg megint knnelben vannak. Minden héten van nekik Agility és viszem őket úszni imádják és szoktuk menni túrázni is havonta 1x.
2011. szept. 3. 10:45
Mit vártok egy olyan dokitól, aki azt mondja, hogy a lényeg, hogy ki legyen fizetve az oltás. Nem az a lényeg, hogy be legyen oltva? pfff
2011. szept. 3. 10:45
9/18 A kérdező kommentje:
[link] Itt csak a töredéke látszik a helyüknek és látni hogy van ott egy helység is ami szinte megduplázza a helyüket, ez a kan.
első vagyok
ezek nem ők de nekem a kan is meg a szuka is pont így néz ki ilyen szép nagy dús szőrük van vagy is pontosan ilynek
[link]
szerintem a tiédnak változtatni kéne akajájá vagy valami mert nem szép felláló dús szőrük van de amúgy szép!
2011. szept. 3. 10:52
Kapcsolódó kérdések: