Egy olyan kutya rendbe jöhet akinek átmentek egy kocsival a lábám?
Figyelt kérdés
Ma anyukámmal kocsival átmentünk egy kutyusnak a lábán(remélhetőleg “csak”a lábàn). A kutyus az út széléről rugdalta magát át az út másik oldalára, szegény úgy hogy fektrengett meg sántított közben. Egy kisméretű kutyáról van szó. Ugye rendbe fog jönni?
Milyen súlyosságú lehet egy ilyen baleset?
Szegény kiskutyát nagyon sajnálom
2023. jún. 25. 22:39
31/40 anonim válasza:
Magadnak válaszoltál, a számokat sem ismered?
32/40 anonim válasza:
#34 De várjál, azért vagyok hülye, mert egyrészt 16 évesen ne vezessen autót az ember, ha meg motort vezet, tanuljon vezetéstechnikát, mert nem olyan nehéz nem elütni egy kutyát? Ezért vagyok hülye? Mert balesetmentesen közlekedem?
33/40 anonim válasza:
Nem, nem azért. Ebben igazad lenne, ha ez lenne a téma. Hanem azért, mert senki sem írta, hogy 16 évesen vezetett. A motor meg csak példa volt, hogy azt vezethettem volna.
De ha nem 1-1 mondatot ragadnál ki, hanem egyben értelmeznéd az írottakat, akkor nem születnének ilyen felesleges kommentárok. Bár még mindig meg vagyok győződve, hogy szándékosan forgatod ki, illetve ragadsz ki részleteket.
34/40 anonim válasza:
Csak azt lehet kiforgatni, ami nincs normálisan megírva. Amúgy visszaolvastam, perpill tényleg én voltam a helikopter, aki 16 évesnek titulálta magát, annak az anyja vezetett. Bocs. De akkor is művészet lakott területen kutyát elütni, ehhez tartom magam, ehhez nagyon figyelmetlenül kell vezetni.
35/40 anonim válasza:
37 igen és voltam a 16 éves. Akkor bocs elbeszéltünk egymás mellett. Na mindegy, én kiakadtam, hogy nem figyelt, pedig szóltam hogy ott bóklászik a kutya, aztán megállni sem akart, ekkor ki akartam szállni egyedül megnézni. És voltam olyan fafejű, hogy gyalog mentem volna haza utána 10 km-t.
36/40 anonim válasza:
#38 Igen, de durva, mennyit elbeszéltünk egymás mellett. Ne haragudj.
37/40 anonim válasza:
Te ne haragudj! Én sem voltam épp kedves.
38/40 anonim válasza:
Naa, tök jó, hogy ezt tisztáztátok, miután teljesen szétoffoltátok a topicot :D
40/40 anonim válasza:
Azért gondolom te tipikusan az a típus vagy, aki ha embert üt el, ott is inkább még rágyórsít, "mert nem akar bajt". A gerinc hiányzik a családodban, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!