Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy olyan kutya rendbe jöhet...

Egy olyan kutya rendbe jöhet akinek átmentek egy kocsival a lábám?

Figyelt kérdés

Ma anyukámmal kocsival átmentünk egy kutyusnak a lábán(remélhetőleg “csak”a lábàn). A kutyus az út széléről rugdalta magát át az út másik oldalára, szegény úgy hogy fektrengett meg sántított közben. Egy kisméretű kutyáról van szó. Ugye rendbe fog jönni?

Milyen súlyosságú lehet egy ilyen baleset?

Szegény kiskutyát nagyon sajnálom

2023. jún. 25. 22:39
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
82%
Jó, hát mondjad nyugodtan, hogy cigány kutyáján mentél át. Ha megsértődnek, úgyis megtalálnak. :D
2023. jún. 25. 23:40
 12/40 anonim ***** válasza:
62%

Itt mindenkinek nagy a szája.

Ha velem történt volna ilyet apám nem engedte volna hogy orvoshoz vigyem vagy hogy bármilyen formában fogalalkozzak vele. Annyit mondott volna hogy nem a mi kutyánk nem a mi felelőségünk.

2023. jún. 25. 23:40
 13/40 anonim ***** válasza:
91%

Hát ha nem szakadt el a gerince, és megműtik rendbe jöhet.

De pokoli fájdalmai lehetnek szegénynek és félnék hogy a C-k nem tudnak/akarnak kifizetni egy ilyen több százezres műtétet.

2023. jún. 25. 23:44
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

10.

így mondjuk megértem...

A rejtett erőforrások vagy lehúztak volna pénzzel, vagy megvernek, vagy mindkettő.

Egy biztos, a kutyán egyik se segített volna.

2023. jún. 25. 23:53
 15/40 anonim ***** válasza:
55%
Miért ha nem "C-k" akkor mindenki ki tud fizetni ennyit csak úgy?
2023. jún. 25. 23:53
 16/40 anonim ***** válasza:
94%

Aki az a fajta c hogy a kérdező nem mer odamenni, esélyes hogy nem tud.

Aki kutyát tart és felelős valamennyire, kell hogy ki tudjon fizetni egy műtétet.

2023. jún. 26. 00:04
 17/40 anonim ***** válasza:
89%
Nem, de ha nem cék, akkor jó eséllyel nem azon van a hangsúly, hogy meglincselnek, hanem azon, hogy mit lehetne kezdeni a kutya állapotával.
2023. jún. 26. 00:05
 18/40 anonim ***** válasza:
94%
Ezt megjegyezném, hogy a cigány szó nem utal rasszizmusra, ez egy népcsoport neve, amit kimondhatsz bárhol és bármikor, mint pl a magyart, a németet, angolt és társaikat. Másrészt annak a kutyának már olyan mindegy, nem kell itt menteni magad, ott hagytátok és kész. Ha aggódsz érte menj el oda és nézz rá, innen nem tudsz meg sok mindent róla. Lehet csak eltört a lába de lehet rosszabb is történt vele.
2023. jún. 26. 00:08
 19/40 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem itt a vérkommentelők többsége az első sornál tovább nem is jut.
2023. jún. 26. 00:09
 20/40 anonim ***** válasza:
93%

#18 vagyok és még hozzá tenném, hogy anyukának több esze kellett volna legyen a helyes cselekedethez, mint egy gyereknek. Anyukát kellene számon kérni ahelyett, hogy annak ugrotok neki, aki mégcsak nem is vezette azt az autót és aki talan azt sem tudja, hogy valójában ilyenkor hogy kell felelősségteljesen, felnőtt módjára cselekedni.

21 éves vagyok és én sosem tudtam hatni ilyen ügyekben az édesanyámra, de kb semmi másban sem. Ki tudja ő mit akart akkor és mit reagált az anyja rá.

2023. jún. 26. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!