Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy olyan kutya rendbe jöhet...

Egy olyan kutya rendbe jöhet akinek átmentek egy kocsival a lábám?

Figyelt kérdés

Ma anyukámmal kocsival átmentünk egy kutyusnak a lábán(remélhetőleg “csak”a lábàn). A kutyus az út széléről rugdalta magát át az út másik oldalára, szegény úgy hogy fektrengett meg sántított közben. Egy kisméretű kutyáról van szó. Ugye rendbe fog jönni?

Milyen súlyosságú lehet egy ilyen baleset?

Szegény kiskutyát nagyon sajnálom

2023. jún. 25. 22:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
93%

20: nekem is volt 16 évesen hasonló esetem mint a kérdezőnek. Anyám tipikusan olyan, hogy nem hajlandó megállni, ha már irányban van. Egyszer az út szélén egy kutyának kicsit a körmére mehetett, mert láttam, hogy megriadt, és lehet hogy sántikált. Nem volt hajlandó először megállni, utána csak rávettem, visszamentem, de addigra elfutott a kutya.

De felesleges itt ilyet leírni, mert a többség analfabéta.

2023. jún. 26. 00:21
 22/40 anonim ***** válasza:
63%

A cigány szó önmagában nem resszista kivéve ha rosszindulatú de lehet úgy is használni mint itt is.

20.

Teljesen átérzem én se tudok járni mert nekem otthon kuss a nevem.

2023. jún. 26. 00:22
 23/40 anonim ***** válasza:
91%
A lényeg nem az, hogy Józsi bácsié-e a kutya, vagy Ármándókáé, hanem az, hogy van egy kutya, amit elütöttétek és megsebesült, kitudja mennyire. Ha valóban Ármándókáé a kutya, akkoris nézett volna az állatorvos chipet (ami nem valószínű, hogy van benne) és menhelyek, állatvédők bevonásával kerestek volna neki normális gazdit, aki nem engedi kint lófrálni az úton. Így meg, ha durván megsérült és leszarják a gazdái (tökmindegy milyen rassz), halálra van ítélve.
2023. jún. 26. 00:24
 24/40 anonim ***** válasza:
82%

20.

ha a cigánysoron elütöd a cigány kutyáját, akkor az egy teljesen más helyzetet teremt (sajnos), mint ahogy a kérdés fel lett vezetve, ami kvázi úgy hangzott, hogy elütöttünk egy kutyát, de továbbhajtottunk és most a neten sopánkodunk, hogy hogy van szegény.

2023. jún. 26. 00:25
 25/40 anonim ***** válasza:
23%

Ja te utotted el a kutyajat ,cserbenhagytad es meg o a szemet….

Haembert utsz el es otthagyod,borton jar erte…cserbenhagyasos gazolas.

2023. jún. 26. 00:26
 26/40 anonim ***** válasza:
0%

16 évesen mégis minek vezetettél? Ha nem te vezettél, minek pofáztál bele?

2023. jún. 26. 01:33
 27/40 NTBS ***** válasza:
52%
A sérüléstől függ. Ezt itt biztosan senki nem tudja megmondani.
2023. jún. 26. 06:40
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

"16 évesen mégis minek vezetettél? Ha nem te vezettél, minek pofáztál bele?"

Látom nem érteni matyar. Tudod nem mindenki olyan szolgalelkű megalázott proligyerek volt mint te, akit még 40 évesen is apu hord a gyárkapuig. Pofázni is csak te pofázol suttyókám.

A vezetésbe nem szóltam bele, ahhoz meg jogom van bárhol, hogy ki akarok szállni.

Egyébként abban az időben 16 évesen aki nem volt olyan magatehetetlen bútor a mamahotelben mint te, az már vezethetett A1 jogosítvánnyal 125ccm-es motort.

2023. jún. 26. 08:17
 29/40 anonim ***** válasza:
52%
#28 Aki motorral elüt egy kutyát, az meg is érdemli. Vadat esetleg, de városi környezetben egy kutyát sima kormánytolással nem kikerülni elég gáz.
2023. jún. 26. 09:07
 30/40 anonim ***** válasza:
70%
#28 te debil vagy?
2023. jún. 26. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!