Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Másnak a kutyája is megugat...

Másnak a kutyája is megugat mindent?

Figyelt kérdés

Jelenleg a dörgést ugatja , de akkor is rá kezdi, ha elkezd erősen fújni a szél. Mindezt akár az éjszaka közepén is.

Ja, elkezd vonyitva vinnyogva ugatni ha elmegy valaki hazulról. Van hogy kora reggel rá kezdi.. Már nem merek a szomszédok elé kerulni esküszöm.. Tudom, szeparacios szorongása van, de ezen kívül iszonyatosan gyenge idegzetű kutya. Próbáltam minden trukkkot már, hogy abba hagyja, sose üdvözöljük, mikor jövünk - megyünk.. Stb. Egyedüli jó tulajdonsága, hogy nem bántja az embereket, nem harapós.

Van hogy többször felkelek miatta, mint a kisbabám miatt.. Szomszédban 5 kutya, egyik se ugat folyton, csak ő.

Nyilvan amikor macska van, vagy elmegy a postás, hírlap árus, oké, hogy ugat.. Azt szinte mindegyik kutya.

Nem akarom meghirdetni, hogy valaki elvigye, de esküszöm már ott tartok..

Mi is másfél évesen hoztuk el amúgy valakitol, aki gyanúsan gyorsan meg akart tőle szabadulni... Már sejtem, miért.

Amúgy ha rá szólunk, legtöbbször abba hagyja, de van, hogy 5 perc és újra kezdi. Kinti kutya. Ja, ha vihar jön, elő szobába beengedjuk.. Cska nem túl élvezetes éjjel ki rohangálni. Azt is tudom, hogy fél, azért ugat. De hogy lehetne ezen segíteni?

2023. máj. 23. 23:51
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Most is az előszobában van, úgy kellett kimenjek behivni, a baba fel is ébredt rá. Egész nyáron ezt fogja nyomni, előre mindig meg nem tudom, hogy dörög majd vagy fúj a szél..
2023. máj. 23. 23:54
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Fiatal?

Lehet hogy meg nincsen hozzaszokva

Ido kell neki

2023. máj. 24. 00:03
 3/17 anonim ***** válasza:
43%
Az mondjuk komoly, hogy egy ilyen dolog miatt el akarod egyből vitetni… elég szomorú… de lehet Neki lenne a legjobb😐
2023. máj. 24. 00:04
 4/17 A kérdező kommentje:

6 éves lesz idén, szóval igencsak hozzá szokhatott. Évek óta próbálom erről az utánunk ugatasrol le szoktatni, elolvastam Jan Fennel Kutya pszichológiáját is, videókat néztem. Sétáltatva van egyébként, tanitattam vezeny szavakra, és az a durva, hogy talán még ennél is ugatosabb volt kezdetekben, nagyon picit finomodott csak de már úgy érzem csődöt mondtam plusz baba mellett nincs erre is idegrendszerem.. Főleg hogy a babánk két emberes...

Igen, mert egyszerűen nincs nyugalmunk tőle, folyton ki kell járkálni hozzá rá szólni, az még hagyján, de csodálkozok, hogy valamelyik szomszéd még nem mérgezte meg vagy valami..

2023. máj. 24. 00:24
 5/17 A kérdező kommentje:
Maximum olyannal lenne el, aki egész nap ki se mozdul otthonról vagy mindenhova magával viszi, ami ugye szinte lehetetlenség..
2023. máj. 24. 00:26
 6/17 A kérdező kommentje:
Meg ugye nem kölyök kutya korától van velünk, amikor még talán sokkal könnyebb bizonyos dolgokról leszoktatni, meg tanítani neki, pl hogy ne féljen a dörgéstől. Nyilván a szilveszter is kész őrület, de akkor előre tudjuk és a házban van végig.
2023. máj. 24. 00:30
 7/17 Dj Bax válasza:
13%
Szóljá animal planetről a Siser Miller nek az majd helyreteszi meg nektek is elmondja mit hogy kell
2023. máj. 24. 01:38
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt átérzem, csak engem nem a saját kutyám kerget őrületbe, hanem a szomszédé. Na attól nem lehet rosszabb a tiéd, az ugyanis a nap 24 órájából 22-t ugat...

Mi lenne, ha éjszakára mindig beengednétek a kutyát?

A mi kutyáink mindig is bent aludtak éjjel, így sosem volt ugatás problémánk. Bár nekünk eddig minden kutyánk nyugisabb volt, és csak indokolt esetben halljuk a hangjukat.

2023. máj. 24. 05:38
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Ha nincs vele foglalkozva nem csodálkoznék
2023. máj. 24. 06:07
 10/17 anonim ***** válasza:
79%

Mondjuk ha foglalkoznál vele, akkor nem ugatna.

Nekünk is van kutyánk, sőt, a szomszédban mindenkinek, mégsem ugatnak minden fűszálra. Ja, mi rendszeresen fárasztjuk őket, nem csak "van és kész".

2023. máj. 24. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!