Az baj-e, hogyha a frissen elhozott kutyám megugat?
Ugye nem azt akarod mondani, hogy egy kolykot total egyedul hagysz valahol, kint? Ezt most nem gondolod komolyan??
Napi egyszer mesz hozza? Mi van? Te normalis vagy, hogy ilyen korulmenyek koze kutyat veszel magadhoz?
Te nem tuldramatizalod, hanem khurvara leszarod a dolgokat.
Mi a f*sznak kellett neked kutya? És pont shiba? Hogy nyeltek volna le téged is bakker,nem lehetsz ilyen felelőtlen..
Veszel egy kölyköt aminek a fajtájáról és úgy a kutya tartásról is halvány fingod nincs,nem jók a körülmények a kutya tartásra,majd csodálkozol,hogy a kutya amit naponta 1x látsz egy "simi" meg egy tál töltés erejéig megugat?
Mi a rákot gondoltál kis haver? Megveszed a kutyát és az majd jaj de tudni fogja,hogy te vagy a gazdi és körbe kellene téged ugrálni? Már miért kellene neki? Köszönje meg,hogy elhoztad a többi kutya meg talán a normális gazda esélye elől és kicseszted egy kennelbe egy üres telken? A hideg maximum éjszakai 0-5 fokos időbe?
Azt tudja,hogy jön hozzá egy rókaképű kis nyikhaj,megvakargatja a füle tövét majd újra egyedül marad minimum 24 órára,holott 3 napja még legalább az anyukája mellette volt.
Ez a fajta NEM egy kicseszett kerti dísz! Ezek aktív társasági kutyák! Vidd inkább vissza,és ha alkalmas leszel arra,hogy kutyát tarts akkor szerezz be egyet,ne szivasd már azt a szerencsétlen kutyát..
Bár ha volt eszed kitenni és ott hagyni már 3x is nem is tudom hogy gondolom,hogy ezt megtennéd.Ahhoz ész és egy kis érzelmi intelligencia nem ártana.
Örülj neki,hogy még most csak megugat amúgy.A Shiba egy végtelenül makacs,nehezen kezelhető,önálló fajta.
Szokasd csak meg vele,hogy ott poshad egy kennelben majd neked megy ha nagyobb lesz.Bőven elegendő a nyári időszakig ott lennie ahhoz,hogy az életben ne legyen lehetőséged megnevelni rendesen.Már,ha annak a kis szerencsétlennek egyáltalán megadatik valaha,hogy kiszabadul a kennelből és nevelni próbáljátok majd..majd egyszer.
Ezért nem akarnék soha kutyaként új életet kapni.Kifogsz egy ilyen szerencse csomagot b*szki a kis 10-15 élet évedre.Óriási szívás..
En annyira de annyira duhos vagyok a kerdezore :(
Remelem, hogy ez csak valami provokativ kamu szar, mert nem akarom elhinni, hogy ilyen ember letezik. Nem akarom.
Persze, utolsó. Az a megoldàs, hogy bàntalmazzuk a kutyát, mert nem elègítjük ki sem a szellemi sem pedig a fizikai szüksègleteit.
Plusz, fèlelmi agressziós kutyàt meg ersz, az csak egyre rosszabb lesz. De nekem magyaràzhatom, nem èrtesz hozzà, buta is vagy mint a föld, ès mèg büszke is vagy rá, ez a legfaszább kombó… 🤦♀️
Tudod, voltam a mondioring (nyilvàn fingod nincs mi az) vilàgbajnoknàl egy szemináriumon, töle az idézet: ahol a tudàs vèget èr, ott kezdödik az eröszak.
Gondolkozz el ezen, ha kèpes vagy rà…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!