Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlanátok?

Milyen kutyát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Még suliba járok úgyhogy olyan 7-8 órát vagyok távol hétközben. Hétvégen általában nem csinálok semmit, akkor otthon vagyok.

Lakásban lakok és családbarát kutyát szeretnék!

2023. máj. 1. 08:21
1 2
 11/16 NTBS ***** válasza:
0%
Inkább semmilyet.
2023. máj. 1. 18:44
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Nem mindegy milyen körülmények közé vinnéd a kutyát.Gondold át mivel egy kutya hatalmas felelősség akár 15 évig is.Képes vagy rá,hogy nevelve legyen és lefárasztani is képes vagy.Akár hajnali 5kor is képes lennél levinni a kutyát amikor még más nyugodtan alszik?Családban van allergiás,mert akkor rengeteg fajta kiesik.Volt e már a családnak kutyája?Én kezdésként golden retriever,labradort ajánlom mivel ők tökéletesek ha első kutyád lenne.Nem kevés sétát igényelnek,de közel sem annyit,mint egy husky.Könnyen nevelhető,tanítható és imádja a családot.
2023. máj. 2. 08:17
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

A labrador meg retriver túl nagy. A kisebb kutya "krízisálló", ha beüt valami változás az életedben, pl külföldre menés,költözés,autó hiánya, csak a hónod alá csapod és megvagy. Nem tudom,hogy irhatják,hogy a labrador kezdő kutya. Eleve az állatorvoshoz nem tudod elvinni autó nélkül.

Ezt a sétáltatás mániát sem feltétlenül értem,aki nem akar annyit sétáltatni,vesz egy kisebb kutyát amit alomra lehet szoktatni és hajnali séta letudva. Továbbá egy kicsi kutyát le tudsz passzolni bárkinek,ha elmész pl. nyaralni. Arra tud vigyázni szülő,nagyi,dédi akár.

2023. máj. 3. 00:14
 14/16 anonim válasza:
#10 kommentelőnek mondom, hogy azért a spánielek messze nem ilyenek. Nekünk amerikai cockerünk van, és azon kívül, hogy hihetetlenül makacs, nagyon nehezen tudjuk lefárasztani, akár egész nap tudunk vele menni, simán bírja (persze utána anniyal többet is alszik), iszonyatosan mozgékony. Mikor otthon vagyunk is 0-24ben vele kell foglalkozni (ne nem azért, én pont ezt imádom benne). Csak azért náluk sincs az, hogy attól, hogy kisebb testű, nem ugat meg elvan (a miénk minden kis neszre ugat meg elkezd rohangálni a házban).
2023. máj. 3. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:

A kis kutyák elég mozgékonyak, kivéve egy-két borzalmas kinézetűt, itt egy link segítségképpen:

[link]

2023. máj. 3. 17:46
 16/16 anonim ***** válasza:
86%
2 spániel van a családban/rokonságban, azok alapján írtam. A szomszédok külön köszönetet mondtak múltkor,hogy na,ezt a kutyát ugatni még nem hallották.Persze tényleg nagyobb a mozgásigénye,mint pl egy Havanesenek. Igy végső voksomat a havanese fajtára adom le,mint kezdő kutyára: nagyon barátságos,kedves fajta, könnyű őket szállítani, egyedül lehet hagyni őket, tipikus szobakutyák. Idős korát leszámítva nem volt egészségügyi promblémája sem élete során a miénknek.
2023. máj. 3. 23:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!