Hogyan lehet hozzászoktatni a kiskutyát az új otthonához, úgy, hogy minél kevesebbet ,,sírdogáljon,, ?
Egyedul nem teszunk ki egy kiskolykot. A kutya alapbol tarsas leny igenyli a gazda tarsasagat!!!! Egesz nap! Foleg,ha kicsi es vedelemre szorul…..
Nektek nem valo semmilyen elo allat,csak faragott elettelen fa kerti torpe. A kutya nem kerti disz.
Nekem az első és a második Dogommal semmi probléma nem volt.Az első pár hétben benn voltak velünk,aztán fokozatosan kiszoktattuk őket.A második Dogomnak ugyan kellett kb.1 hét, míg teljesen felodódott,de Ő sem sírt.A Jáde tavaly áprilisban ment el.Augusztusban hoztuk el a Gordon szetterünket...hát, mint egy kisgyerekkel...1 hétig kb.2 óránként keltem hozzá, mellé ültem a szobakennelhez tök sötétben,beraktam a kezem pár perc,elaludt, kivettem mentem én is aludni tovább...Nappal is ha nem voltunk itthon, nyüszögött, sírt....aztán szép lassan leszokott róla...sok türelem kellett hozzá, pláne, hogy nekem nem volt ezzel problémám az előző 2 kutyámnál.Amúgy utána olvastam, ez nem szeparációs szorongás, egyszerüen egyedül van, szokatlan neki, hogy nincs tesó, anya stb.Vegyetek neki egy egy kb. akkora(vagy egy kicsit nagyobbat) plüst mint a kutya amikor elhozzátok.2 hónaposan nagyon kicsi, 10. hét alatt el sem szabadna hozni...pláne rögtön kirakni egyedül...És ezt úgy mondom, hogy nem vagyok egy tutujgatós típus, (a gyerekemmel sem)....
Sok türelmet és leljétek örömötöket a kiskutyában :-)
Kedves kettes....nem értem hogy jössz te ahhoz, hogy elítélj ismeretlenül. Én feltettem egy normális kérdést, ezzel a megnyilvánulással csak saját magadat minősíted.
Nem gondolnám, hogy mindenki úgy született, hogy mindent tud a kutyákról és kutyatartásról.
Kedves 1-es, köszönöm a hasznos hozzászólást, cicus fog hozzá érkezni, de csak pár hét múlva. Pár hetet egyedül lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!