Vigyem minél előbb röntgenre? Vagy nem lesz baja, ha várok?
A kutyam (2 eves staffi) a semmibol elkezdett santitani. Kicsit ilyen arthritises tuneteket mutat.. szoval mikor felkel, elegge santit, majd jar egy picit, es enyhul. Nem lattam, hogy barhol is meghuzta volna magat, vagy kint leserult volna. (Pl ha kint vmi godorbe lep, v rosszul lep, akkor egybol elkezd santitani, nem?) Benti kutya, szoval felugyeleten kivul sem volt nagy eselye leserulni.
Hetfo ejjel vettem eszre, hogy felkel es santit. Masnap mentunk dokihoz, de mivel semmi kulso jel nem volt, illetve nyomasra sem volt erzekeny, csak fajdalomcsillapitot kapott, 4 napra. Es azt mondta a doki, hogy 4 nap utan ha nem mulik el, akk el kell vinnem rtg-re. Penteken lesz a 4. nap, valszeg csak jovo heten tudnam elvinni leghamarabb igy.
A santitas sokat javult, de sztem csak a fajalomcsillapito miatt. Meg mindig nem megy tisztan, lassabban megy fel a lepcson, nehezebben ugrik be a kocsiba, stb.
Szerintetek vigyem el meg a heten rontgenre? Vagy varjam ki tenyleg azt a 4 napot? es utana jovo heten tundam csak vinni. Csak meg veletlenul sem akarom, hogy vmi rosszabb legyen, mert nem vittem el idoben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!