Szeretném meg kérdezni, hogy találkozott/történt e már valaki kutyájával olyan hogy az ellési időre (62-63) napra rá húzott már több mint 15 napot? A párzas tavaly nov. 15 reggel volt! Van e erre még oldás gyógyszer, esetleg injekció?
Te nem vagy normális!
Ha nem veszik ki az elhalt kölyköket, abba tuti, hogy belehal a kutyád.
(Remélem csak egy kamu, hangulatkeltő kérdés ez is.)
15 napja vannak benne az elhalt, bomló magzatok..?
Örülj, ha az anyakutyát - császármetszéssel!!!! - még meg tudják menteni.
Nem vagyok szaporító, van miből meg éljek, már ha ítélkezel felettem! Szeretem az állatokat, különösen különösen a kutyákat!
De köszönöm szépen a válaszokat!
Ha fontos lenne a kérdezőnek a kutya, akkor már rég állatorvoshoz vitte volna. Inkább feltett itt egy kérdést, ezzel ő "mindent megtett". A kutya meg, majd lesz valahogy.
Szerencsétlen állat! Kész csoda, hogy még nem kapott hullamérgezést.
Atya világ! Már rég elpusztultak a kölykök, te meg csak nézed, ahogy a kutyád lassan meghal vérmérgezésben? És még most sem teszel semmit? Már rég meg kellett volna műteni! Ha ez az orvos nem tetszik, akkor felviszed az egyetemre, a világ végére, bárhova!
Ez neked a szeretet? Ha csak ennyire szereted a kutyádat, inkább keress neki egy olyan gazdát, aki tényleg szeretné, nem csak a szenvedését élvezné nézegetni!
Mocskos egy putris szaporító féreg vagy te. A legrosszabb fajta...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!