Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Paranoiás vagyok, tényleg...

Paranoiás vagyok, tényleg engem bámulnak, vagy esetleg minden kutyást így megnéznek?

Figyelt kérdés
Szóval állandóan azt látom hogy megbámulnak, akárhova megyek a kutyá(i)mmal. El tudom hinni hogy érdekes amikor gyakorlunk mert erre ritka a szófogadó kutya, vagy ha több kutyával megyek. De ha csak sétálunk kettesben akkor is néznek. Minden kutyást így megnéznek? Vagy azért néznek mert mudim van? Nekem különleges és szép de nem gondolnám hogy olyan fura vagy feltűnő lenne, átlagos, fekete kutya. Még az állatorvosnál is csak néznek.
2010. okt. 3. 22:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
mitszólnál hozzá ha betennél ide egy képet rólatok? akkor meg tudnám mondani h mi bámulnivaló van rajtatok^^
2010. okt. 4. 01:57
 12/21 A kérdező kommentje:
(másoknak) tök átlagos mudijaim vannak, én meg egy tök átlagos lány vagyok :D
2010. okt. 4. 01:59
 13/21 anonim ***** válasza:
Szia. Engem is bámulnak ,50kg nő vagyok egy németjuhász kutyuval. Föleg a rendőrlámpánál mikor szépen végig üli a piros jelzést. De engem nem zavar .Sokszor még meg is szólitanak.Téged is azért néznek mert bizti szófogadó a kutyusod és ez tetszik az embereknek.
2010. okt. 4. 07:53
 14/21 anonim ***** válasza:

Őszintén megvallva én is megbámulom a kutyásokat, mert még nekem nincs kutyám. De ettől függetlenül szerintem téged azért bámulnak meg, mert a mudi nem igazán ismert és ritka.

Ami igazán röhejes hungarikumról lévén szó. Tényleg ...

Tudtátok, hogy a mudi hungarikum?

2010. okt. 4. 09:18
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is megbámulok minden kutyát... akár percekig is. Mert érdekel, hogy hogy viselkedik, milyenek a reakciói a gazdáival, hogyan viselkedik különféle helyzetekben - ezekből szerintem tanulni lehet.
2010. okt. 4. 09:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Általában engen is megbámulnak, nagyjából 100 kilo kutyával 50 kilos nő létemre: 2 labrador meg egy törpeschnauzer, aki labradornak hiszi magát :D
2010. okt. 4. 09:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát az állatorvosi váró az megint más! Általában nemigen van mit nézni, a falat csak nem bámulhatják az emberek. Maradnak az éppen váróban ülő kutya-gazdi párosok. Tudom olvashatnának is, de sok ember képtelen olvasni ha várakozik valamire.
2010. okt. 4. 09:52
 18/21 anonim ***** válasza:
bámulj vissza, de komolyan. majd észreveszi magát.
2010. okt. 4. 10:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Hehe..,ez a visszabámulás egyébként jó taktika!!Nekem nincs kutyám,de enélkül is bámul néha pár ember rám a villamoson v buszon,pedig semmi különleges nincs rajtam és átlagember vagyok!Ilyenkor én is elkezdem bámulni aki engem bámul és rögtön elkezd másfele nézni:D Próbáld meg,nekem bejött!!;)
2010. okt. 4. 11:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is csináltam már a visszabámulást, gyakran bejött. De vigyázzatok, mert vannak olyan agresszív emberek, akikre jobb, ha nem bámultok, mert szinte keresik a bajt. Alig várják, hogy beleköthessenek valakibe és ha kiszúrnak maguknak utána már nagyon nehéz lerázni őket:( Szóval csak intelligensebb emberekkel működik a módszer.
2010. okt. 4. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!