Paranoiás vagyok, tényleg engem bámulnak, vagy esetleg
minden kutyást így megnéznek?
Én pont egy ilyen megbámulós típus vagyok. A szép gondozott kutyákat fajtától és nemtől függetlenül mindet megnézem.
2010. okt. 3. 22:50
én is mindig amikor látok egy kutyát megnézem, és eddig úgy láttam ezzel mindenki így van :)
2010. okt. 3. 22:53
3/21 A kérdező kommentje:
Hát te azért gondolom nem perceken keresztül nyálcsorgatva nézed, mert azért az kellemetlen az alanynak. Mert akkor szólna hozzám hogy akar valamit, de áá nem... Az orvosnál igen kellemetlen azon a kis 3x4 méteres helyen. :D
4/21 A kérdező kommentje:
De nem tudom valahogy a többi kutyát nem nézik meg annyira...
Attól függ hol, de alapvetően minden kutyást megbámulnak. Engem pl. a villamoson szoktak annyira, hogy zavarba jövök, mert ugye ott nincs semmi érdekesebb bámészkodni való a kutyámnál.
Ráadásul megtanítottam neki, hogyha kiadom a békávé parancsot, akkor megkerüli a jobb lábam, és beül a két lábam közé :) Azóta méginkább bámulnak :)
De az vigasztal, hogy általában én is megbámulom a kutyákat, sokszor olyan vagyok, mint egy óvodás, juuuuujjjj kutyuuuuus :) Mondjuk én pofátlanul meg is szoktam kérdezni, hogy haverkodhatok-e vele. De én is jobban szeretem a kutyákat figyelni, mint az emberek örökös panaszkodását hallgatni :)
2010. okt. 3. 22:56
engem is megbámulnak, mondjuk megértem mert rendőr kutya hámmal (police-s felirattal, fekete julius k9 hám) sétálunk viszont spániel :D
2010. okt. 3. 23:07
Én is megnézek minden kutyást,mert szeretem a kutyákat!!!:)De nem báááámulok!!:D Sztem nem kell ettöl paranoiásnak lenned!;)
2010. okt. 3. 23:26
Én is bámulok, ha kutyást látok, főleg BKV-n (imádom az összes kutyát és szeretem figyelni őket ,pl. a gazdival fennálló viszonyukat, mennyire engedelmesek stb.). Persze igyekszem nem feltűnően nézni, részben pont azért, mert engem is mindig megnéznek a kutyámmal és ez engem is zavar, mint a kérdezőt.
Néha én is megkérdezném mit néznek, főleg azokat, akik nagyon meredten néznek, szinte mintha mondani akarnának valamit...de aztán megy tovább az élet, a figyelmemet elvonja valami és ennyi.
2010. okt. 3. 23:46
9/21 anonim válasza:
Én is szeretem a kutyákat, de igazából csak akkor "bámulok meg" egy kutyást, ha a mi házunk előtt sétál el, vagy a környékünkön. Ugyanis kétnaponta gereblyézem a faleveleket (és a kutyaxart) és minden 2. nap van mégis kutyagumi a kapunk előtt, amibe a férjem és a gyerek is állandóan belelép, mikor kiszáll az autóból. Szóval én ezért "bámulom", hogy felszedi-e a gumit...
2010. okt. 3. 23:51
10/21 A kérdező kommentje:
Mi nem a fővárosban lakunk, nem nagyon járunk tömegközelekedéssel, legfeljebb egy megállót vonattal, amúgy kocsival. Csak így simán gyaloglunk az utcákban. :D Én leginkább az orvosnál nem értem. Hisz ott kutyák vannak, egy kutyásnak nem annyira nagy szám egy kutya mint másoknak, meg ilyen helyen fokozottan a sajátjára kéne figyelnie. De azt bírom a legjobban hogy az orvosnál minden egyes alkalommal kiskutyának nézik őket a váróban. Most komolyan a közepes méretű kutya nem létezik csak kicsike meg nagyon nagy? xD
Kapcsolódó kérdések: