Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Örökbe fogadnánk a menhelyről...

Örökbe fogadnánk a menhelyről egy keverék kutyust, jók lennének a körülmények, amit biztosítani tudunk?

Figyelt kérdés

Közepes termetű kutyus, ne tudni milyen keverék, kb 20kg, 2 éve van a menhelyen, nagyon szelíd, csendes kutyus.

Benti kutyus lesz.

Mindennap vinnénk játszani, szaladni, tanítani a parkba, vagy délelőtt vagy délután 2 órát. Ezen kívül reggel és este negyed óra séta.

Hétvégén délelőtt és délután is levinnénk másfél órára + a reggeli és esti 15 perces séta.

Sötétben nem merünk messze menni, ezért egyben lenne egy nagy séta, nem 3*40perc.

Este 7-kor fog vacsorát kapni mindig és saját készítésű főtt ételt adunk majd neki, husi, hal, rizs, répa, tojás stb.

Elégedett lesz szerintetek? Annál biztos jobb, mint ahogy most él, de szeretnénk, ha most már egy boldog élete lehetne.

2023. jan. 28. 12:10
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Biztosan nagyon jó helye lenne, és nagyon hálás is lesz nektek.

Családja lenne ami a legfontosabb.

2023. jan. 28. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ, hogy melyik menhely. Néhány helyről nehezebb kutyát elhozni, mint egy gyereket örökbe fogadni.
2023. jan. 28. 12:20
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon jól hangzik amit írtál, biztos boldog lesz nálatok a kutyus.

Viszont igaza van a 2-esnek. némelyik menhely mindenbe beleköt.

Mi egyszer azért nem kaptunk meg egy kutyust az egyik helyről, mert napközben dolgoznuk és a kutya egyedül lett volna !

2023. jan. 28. 12:24
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Igen, ez nagyon jó lesz neki :)

Annyi, hogy a főzésnek olvassatok utána, hogy pontosan mire van szüksége, mert nem ugyan arra mint az embernek.

2023. jan. 28. 12:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Bár beszéltünk velük, szerintük rendben lesz, nyugodt kutyus, nem hangoskodik, nem rosszalkodik, de azért meg szerettem volna kérdezni itt a hozzáértőktől is.
2023. jan. 28. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem rendben lesz, de persze minden kutyának más a séta-és mozgásigénye!

Szerintem a főzés és a napi egyszeri étkezés nem lesz rendben! Válasszatok egy szuperprémium tápot, amiből minden séta után kapja meg az aznapra

kimért táp egy részét, és akkor biztosak lehettek benne, hogy nem szenved hiányt semmilyen tápanyagban. Egy 20 kilós kutyánál ez olyan 15 000 forintos összeget jelent egy hónapra. Kétlem, hogy ennyiből ki tudnátok hozni egy rendes, teljes értékű havi etetést otthon főzött kajával!

Egyébként a többi kutyás terv szerintem jó! ☺️

2023. jan. 28. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek előzővel, és sztem is jó lesz a kutyának.
2023. jan. 28. 16:18
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Ha ezt be is tartod, szuper helye lesz.

A főzős részt én is kihagynám, sok a hibalehetőség, macera és nem biztos, hogy jobb lesz végeredményben, mint egy prémium táp, cserébe drágább.

2023. jan. 28. 19:50
 9/10 anonim ***** válasza:
7%

Nem levinni kell,hanem egxutt futni bicajozni vele rendszeresen.

1 honapig minden menhelyes ok. Aztan kimutatja a km hianyt,ha igdnytelen lusta a gazda.

2023. jan. 29. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el a szeretet a legfontosabb :)

De azt azért hozzátenném, hogy felesleges ennyire pontosan megtervezni előre, hogy 15 perc, stb, mert hidd el, nem a te döntésed lesz, hanem a kutyáé :D ha csak 20 perc után lesz ingere pisilni, akkor bizony 20 percig leszel kint vele :D

Az én kutyám például pisilni még csakcsak, de kakilni nem tud egy bő 10 percnél hamarabb, de inkább később, és megvannak a kedvenc helyei ameddig bizony el kell vele menni. :D

Egy ismerősöm egyszer 80 000et költött állatorvosra, mert nem vécézett a kutya és beparázott hogy gyomorcsavarodása van... aztán kiderült, hogy a kutyi csak nem kíván esőben ilyen ügyeket intézni, inkább visszatartja :D

Úgyhogy azért készülj, hogy nem lesz semmi óramű pontossággal :D

De persze, ha tudtok vele foglalkozni, van pénz etetni és állatorvoshoz vinni, ha bármi történne, és szeretni is fogjátok.... akkor vigyétek haza nyugodtan :)

2023. febr. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!