Baj, ha keverek 2 féle tápot? Más is adja keverve?
Ha nincs tole gondja, akkor miert ne.
Persze tudom, hogy gyakorin itt szentsegtores tapot keverni, meg ha levaltod is fokozatosan kell adni, stb stb, de szerintem mindig a kutyat kell figyelni. Ha az o emesztese birja, nincs hasmenese tole,akkor miert ne.
De lehet tobbet ernel vele, ha kuraszeruen kapna lazacolajat.
Minden kutyának más az emésztése, így ha te kutyádnak nincs problémája a táp keveréssel akkor miért ne.
A leváltás az más, és ott azért is ajánlott fokozatosan mert ha esetleg érzékeny a kutya gyomra akkor ne legyen hirtelen a váltás, magyarul ne legyen hasmenése a kutyának.
És +1 a jó minőségű lazacolajra.
Ugyanazon márka különböző ízeit lehet keverni, szoktatás nélkül váltogatni.
Vagyis én így szoktam.
Csak márka váltásnál kell 7-1
Így, hogy azonos a márka és szinte csak az az egy összetevő más, semmi baja nem lesz.
Off, de szerintem a kutya szőrminőség-kérdése kicsit összetettebb. Függ attól is, hogy milyen évszak van, kinti/benti, ivaros/ivartalanított, mennyi idős stb. Miért gondolod, hogy a keveréked ugyanazt a hatást hozza majd, mint tisztán a halas táp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!