Szerintem nagyon hasonlít a cattle dog red verziójára (azthiszem ausztrál pásztor magyarul):
Barátnőmnek van 2 is, mindenki keveréknek hiszi, pedig tk-s :)
Lehet akár tiszta staff-nj mix :D Ezt a mintázatot (pinto) viszonylag kevés fajtától kaphatja (stafftól igen, bár ilyen fehér arányban nem előnyös náluk sem, de genetikailag benne van, ez a lényeg itt).
Fajtatiszta kutyák közül leginkább talán a cattle doghoz áll közel, de valójában testalkatban, fejben, szőrben is teljesen más, plusz genetikailag biztosított, hogy red cattle dog nincs pötty nélkül (csak egészen pici kölyökkorban).
Te mire tippelsz?
Én is amstaff - németjuhász keverékre tippelnék, azok a fülek elég németjuhászosak. A fejére és testalkatára pedig bull típusút mondanék, elég masszív. Színe simán jöhetett valóban amstafftól, a szőrzete viszont inkább németjuhászos, 2 rétegűnek tűnik kép alapján.
Nem pontoztam le senkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!