Hogyan szoktathatom ra tacsko keverék kutyámat hogy a saját agyaban aludjon ? Egyszerű nem hajlandó ra bármit teszek vagy lehet csak én vagyok béna xd
A tacskók nagyon bújós kutyák...
Azt kipróbálhatod, hogy olyan fekhelyet készítesz neki, ami kicsit olyan mint egy ház...akkor ott bújhat.
Hat oszinten? Nekem nem sikerult siras nelkul, marmint a kutya sirt, nem en, bar en is majdnem...:D
Igazabol hulye voltam es hagytam, hogy velem aludjon egy agyban par honapig, de ez nekem abszolut nem valo, illetve ejszaka is tobbszor felebresztett, ahogy helyezkedett, sokszor akart ram fekudni, a hatamra,ilyesmi, nem birtam mar tovabb, igy leszoktattam errol. Az nem mukodott, hogy az agyam melle raktam a fekhelyet, mert nyilvan hatmillioszor akart feljonni az agyra es amikor elaludtam es nem tudtam tiltani, akkor nyilvan mindig arra keltem, hogy az agyban van.
Igy en kizartam a halobol, kb 3-4 hetig sirdogalt egy jo 30-40 percig estenkent, de aztan megszokta, hogy uj helyen alszik ejszaka.
Viszont igy sem a sajat agyaban alszik, hanem inkabb a kanapen, de ezt mar leszarom, a lenyeg, hogy nem velem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!