Honnan tudhatom hogy a kutyám,akit menhelyről hoztam az törpe pincser-csivava vagy jack russel és csivava keverék?
Semmi csivavás nincs benne. Inkább tacskó és valami terrier keverék lehet.
Ha biztos akarsz lenni benne, akkor egy kisebb vagyonért csináltathatsz DNS tesztet.
Hat kb sehonnan. Tobbgeneracios keverek, igazabol egyik fajtara se hasonlit szerintem :D
De nagyon cuki :)
Szerintem mind a 3 + még tacskó.
Szóval csivava + pincser + jack russel + tacskó.
A legjobb módja annak, hogy megtudhasd, hogy a kutyád törpe pincser-csivava vagy jack russell és csivava keverék, ha elvisszed az állatorvoshoz, aki megvizsgálja a kutyád, és megállapítja azt a fajtát, amihez a legközelebb áll. Az állatorvos megvizsgálhatja a kutyád testalkatát, szőrzetét, és más jellemzőit is, és összehasonlíthatja azokat a fajtatiszta kutyák jellemzőivel, hogy megállapítsa a fajtáját.
Ha nem tudsz elmenni az állatorvoshoz, akkor lehet, hogy segíthetnek a helyi állatvédő szervezetek, ahol sok állatfajtával foglalkozó szakemberek dolgoznak. Ők is segíthetnek megállapítani a kutyád fajtáját.
Lehet, hogy a kutyád fajtatiszta, de lehet, hogy keverék is. Minden kutya egyedi, és nem csak a fajtájuk, hanem a személyiségük és viselkedésük is eltérhet egymástól. A legfontosabb, hogy a kutyád boldog és egészséges legyen, függetlenül attól, hogy milyen fajtájú.
#7 vagyok, amúgy anno az enyémre is mondtak mindent:
Menhelyen azt mondták terrier keverék.
Rokonok szerint tuti van benne németjuhász.
Kutyás ismerős szerint tuti nincs benne nj, inkább mudi.
Egyik állatdoki szerint foxi-mudi
Másik állatdoki szerint foxi-nj.
Harmadik szerint mudi-nj.
Na így legyen okos az ember.
Végül, ha megkérdezik, mindig azt mondom: menhelyes turmix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!