Egy tacskó - husky keverék mennyire lehet nehéz eset?
Öngyilkos küldetés? :D
Nem vagyok tapasztalatlan, 4 kutyám volt eddig, jelenleg is van 2. Menhelyen találkoztam egy ilyen csodával, aki valószínűleg a fent említett fajták keveréke.
Hat nagyon nem mindegy, hogy konkretan mondjuk tacsko apa es husky anyatol van, vagy valamilyen tobbgeneracios keverekrol van szo.
A jellemet kell figyelembe venni,mar amennyire lehet, mert menhelyen nem biztos, hogy minden latszik belole es aszerint donteni.
Hozzánk olyan kóbor került, aki félig tacskó, félig drótszőrű vizsla :D
Ő például egyik fajta jellembeli tulajdonságát se mutatta - pusztán viselkedésből se a tacsit, se a vizsgát nem lehetett volna megmondani.
Plusz szegény nagyon félős volt. Nem tudom, miket élt át az utcán, de mély sebeket hagyott benne, így ez is belejátszik a dologba.
Kérdésedre válasz: Bár azt gondolná az ember, hogy két makacs fajta keveréke igazi kihívás lesz, nem feltétlenül lesz ez a helyzet. (Bár bőven benne van a pakliban), de talán még a husky felmenője hangosságát is megörökli :D
Az a biztos, ha személyesen mész megnézni, ha alkalmad adódik rá akkor eltölthetnél vele egy kis időt (sok menhely hálás a sétáltatásért), hogy egy kicsit jobban ráláss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!