Honnan tudhatom hogy a kutyám,akit menhelyről hoztam az törpe pincser-csivava vagy jack russel és csivava keverék?
Kutyáknak vannak genetikai tesztek, csak egy nyálmintát kell küldened és megmondják, hogy miből hány % van benne.
Azt meg el kéne felejteni, hogy az állatorvos (vagy bárki) képes megmondani ránézésre egy kutyáról, hogy miből van összerakva. Az állatorvosképzésnek nem része, hogy ismerjék a fajtákat, már találkoztam pár olyan dokival, aki lefoxizta a tk-s jack russellemet...
Mikor meg elkezdtem önkénteskedni, én szóltam, hogy ne foxi kevrékként legyen már hirdetve a jagd terrier...
Rengeteg olyan gazdikereső posztot látni a neten, ahol ránézésre rosszul van a fajta megállapítva, mert egy 10-15 fajtás lista van csak a menhelyesek fejében. Ezzel amúgy semmi probléma, a munkájuk értékéből nem von le, csak attól még tény.
Több generációs keverék,vannak olyan mixek amiről nem nagyon lehet megállapítani tehát már anyja apja keverék volt. O is ilyen.
Milyen a jelleme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!