Mit csináljak hogy a kutyáim ne egyék meg a sünöket?
Mi az hogy szegény süni, meg a kutyát lelőni? Figyelj már, szerinted a rókát is le kell lőni akkor? Az az megeszi ha tudja a sünöket.
Ez a természet rendje, a ragadozók, más állatokat kapnak el.
A kutya márpedig ragadozó.
A megoldás meg egyszerű: meg kell a kerítést csináltatni, ,hogy ne tudjanak be jönni a sünök. A kutyáknak komoly baja is lehet, hiszen a sün tüskéi igencsak megtudják sebezni őket.
Ebben az esetben én jobban sajnálom a süniket,pedig nagy kutyafan vagyok..
A sünikből kevés van amúgyis!!:(
LE kell lőni, ti normálisak vagytok
Inkább ezer sün dögöljön meg mint a kutyáim!!
A második oldalon az első kérdés és a második meg a 3. még azok voltak a legjobbak nekik Köszönöm
Kérdező, te se legyél elfogult: senki ne pusztuljon el.
A kutyáidtól el tudtok venni amit akartok?
Az ilyen esetekben nem csak a nem kívánt dolog az, amit a kutya birtokol, hanem amit csak akar.
Azt hiszem, kutyaiskola kellene, mert nincsenek engedelmességre szoktatva.
Ha egy engedelmes kutya hurcolászik is valamit a szájában, a gazda parancsára ki kell hogy köpje. Ha ez nem megy, akkor más gondok is lehetnek!
Ha meg meg tudjátok csinálni, akkor a sünök sincsenek veszélyben.
Ajánlom a hajnalban látott varázslatos kutyadoki megoldását, aki kígyókra tanította meg a kutyát, hogy ne menjen még a közelébe sem.
Igaz, a "kutya kínzó" eszköz némelyekben erős tiltakozást váltana ki.
De, ugye, a cél szentesíti az eszközt. Végül is úgy látom, a sünvédők vannak többségben.
"Inkább ezer sün dögöljön meg mint a kutyáim!!"
Most kivételesen egyetértek oncogitoval, ez egy kicsit erős volt! Inkább fegyelmezd meg a kutyáidat, csináld meg a kerítést, és mindenki épségben marad...
szerintem tegyél ki vmi eledelt a sünöknek, a kerítéseteken kívülre...
talán elszoknak onnan. a mi kutyáink kennelben vannak, oda nem másznak be a sünik, de éjjelente rendszeresen lármáznak a kutyák, mert hallják a motoszkálást... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!