Mennyibe kerülhet egy hónapra egy 15 kilós kutya etetése, ha főzök neki?
Figyelt kérdés
Most tápot és konzervet eszik. Mindig nagyon válogat, főleg a táppal és hiába próbáltunk ki sok félét, a kakija se az igazi. Arra gondoltam, hogy kipróbálom, hogy főzök neki inkább én. Most 18ezer fotint körül van a táp és a konzerv együtt. Ekörül kijöhet?2022. dec. 2. 12:30
11/12 anonim válasza:
9-es, persze, tudom, hogy a barfnál szükség is van ezekre. Úgy értettem, hogy aki csak az olcsóbb húsfélékből tud etetni, az sem elítélendő, és biztos jobb választás, mint az a táp, amiből 10 kg 4000 forint.
12/12 perpercy válasza:
Én 5 évig olyan félig főtt- barf eledelekkel etettem a 26kilós kutyámat, amit magam állítottam össze otthon. Egy vásárlással ( fagyott húst, belsoseget, stb.t rendeltem egy cégtől)úgy 20-22 napra elore tudtam porciózni. A csontos sose volt elég, azt pótolni kellett, plusz melle jott meg a " koret", kiegészítök. Ennyi időre alsó hangon 27.000Ftot fizettem, ehhez a csontos pótlast még hozza kell szamolni, plusz a hianyzo 10 napot, tehat nagyjából 30-35.000 lehetett a vége, plusz a rengeteg macera, a felolvasztas, felforralas ( nem adtam neki nyersen...), porciozas, melle nyersen a csontos, fagyasztani aztan idoben elovenni....neeeem. Most hagytam abba, kevesebb penzbol veszek szuperpremium tapot es nincs ez a kínlódás minden nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!