Mennyibe kerülhet tenyésztőtől egy törzskömyves amerikai staffordshire terrier?
Ha az anyja fialás után meghalt?
Nem, nem akarok venni, 7 ilyen kölyköt nevelek épp cumisüvegen. Tenyésztő 200 ezret mondott, de kétlem, hogy így ennyit "érnének".
Csak kíváncsi vagyok, de annyira nem értek hozzá.
Hű, jól félreértettétek, de én sem voltam egyértelmű...
Adott egy tenyésztő, aki méhgyulladás ellenére is befedeztette a szukáját, ő pedig sajnos meghalt a fialás után. Maradt 7 kölyök, de a tenyésztő nem akarta őket felnevelni, mert ígyis-úgyis bukik rajtuk, mivel nem tudja bemutatni a szukát... Igen, nekem is meg van róla a véleményem, de bevállaltam, hogy felnevelem őket, ne kelljen nekik is meghalniuk. És mikor beszéltem a tenyésztővel, azt mondta, hogy 200 ezerért fogja őket eladni, és nem értek hozzá, de így, hogy alapból rosszul indultak, és nincs bemutatható anya sem, szerintem kevesebb...
Igazából lényegtelen, csak hozzáértő szavaira lettem volna kíváncsi. Pár napja kis híján elpusztult az egyik, és eszembe jutott, hogy egy kicsi halálával "mennyi pénz úszik el".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!