Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a menete annak ha be...

Mi a menete annak ha be akarom adni a kutyát menhelyre?

Figyelt kérdés

2022. nov. 28. 12:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%

20-asnak igaza van, en is lattam a kerdest, o volt az.

Nagyon gaz volt.

A menhelyeken most 3-4 honap varolista van. Vedd fel valamelyikkel a kapcsolatot, aztan majd tajekoztatnak a dolgok meneterol.

Ha nem tudod masnak orokbeadni, akkor legalabb ezt vard ki kerdezo, mielott kibasznad az utcara vagy elaltatnad a kutyat.

2022. nov. 28. 16:54
 22/28 A kérdező kommentje:

Nem én írtam ki azt a kérdést, sokkal inkább az a válaszoló akinek már vagy 5 válaszát törölték innen (valószínűleg #20-as).

De abban a kérdésben eleve menhelyről származott a kutya és egyértelműen egy kamu kérdés volt… Szándékos provokáció volt.

Ez a kérdés nem kamu és nem provokatív célból íródott!

2022. nov. 28. 17:11
 23/28 A kérdező kommentje:
Én egyébként sem hiszem, hogy legálisan el lehet altattatni egy egészséges kutyát.
2022. nov. 28. 17:12
 24/28 anonim ***** válasza:
22%
persze, persze.....
2022. nov. 28. 17:44
 25/28 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem lennének még megoldások, ha menhelyre kerül a kutya, akkor ott közel sem fogja megkapni az ideális ellátást, kezdve azzal, hogy nem fog 2x2 órát sétálni.

Én átgondolnám a helyedben az egészet még egyszer. A szökés megakadályozására nem csak a nagyfal felépítése az egyedüli megoldás, fel lehetne húzni egy villanypásztort is alulra és felülre vagy egész egyszerűen vegyetek neki egy kennelt, ennyi foglalkozás mellett egyáltalán nem kínzás (a menhelyen is abban lenne...).

Ha pedig elmúlt 1,5 éves, ki lehet vele próbálni a biciklizést vagy egyéb hatásosabb fárasztási módszereket.

Ha nem telik rá vagy nehezen és nincs kifejezett indoka, válts egy olcsóbb tápra, fele annyiért is kapni közel olyan jókat...

Amúgy teljesen megértelek, hatalmas respect, hogy segítettél annó a kutyuson, de szerintem ezt gondold át mégegyszer.

2022. nov. 28. 18:36
 26/28 anonim ***** válasza:
77%
A menhelyen elhelyezésben sajnos nem tudok segíteni, de mivel úgy tűnik, hogy egy ideig még nálatok lesz, esetlegesen kutyaruhával és meleg házzal tudok segíteni. (Persze ha nem az ország másik felén laksz, vagy utóbbi esetben el nem jössz a cuccokért.) A kerítéshez meg villanypásztort tudok ajánlani vagy tényleg kennelt. Tudom, ezek nem megoldások, de jön a tél, a menhelyek nálunk is tele vannak, többet nem tudok felajánlani. Lehetne esetleg még a helyi kutyasulival is beszélni, hátha segítenek ingyen a tanításban vagy a kutya hirdetésében.
2022. nov. 28. 20:03
 27/28 anonim ***** válasza:
84%
23-as, Nem,nem lehet, de biztosan lehet találni olyan féreg orvost, aki elintézi.
2022. nov. 29. 10:09
 28/28 anonim ***** válasza:
97%
Hála a sok felelőtlen embernek (szapik, önsétáltató kutyák gazdái, kellett a gyereknek a kölyökkutya vagy a házhoz a házőrző, de az első problémánál kidobják... stb.), a menhelyek és gyepik dugig vannak kutyákkal. És akárki akármit gondol, ha muszáj, ha nincs más opció, altatnak, sajnos nincs elegendő felelős gazdijelölt, és vannak olyan egyedek, akik egyszerűen nem örökbeadhatók biztonsággal.
2022. nov. 29. 12:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!