A kutyámnak (11 éves labi), eszmèletlenül hullik a szőre. Kis túlzással tényleg ugy, mint vedlési időszakban. Mit adhatok neki erre?
Próbálj meg táplálékkiegészítőt adni neki, ha eddig nem kapott volna. Én rendszeresen adok lazacolajat a kutyimnak és nagyon szép a szőre tőle. Csökkenti az allergi tüneteit is, mint szörhullás, viszketés stb. Nekünk ez a fajta jött be legjobban a brit sajna silány minőségű.
Sziasztok!
Köszi, hogy írtatok! Állatorvos aszisztenssel tudtam csak beszélni, ő azt mondta, hogy a bent tartott labiknak mindig hullik a szőre…. Jó de basszus nem ennyire, az teljesen biztos….
Fésülni szoktam, hetente, ami ahhoz képest hogy november van, elég gyakorinak számít. Akkor jön ki belőle ez a rengeteg szôr, meg hát persze a lakásban is hagyja el a bundájàt mindenfele még így is.
A halnak a szagával sajna engem a világból ki lehet kergetni, de majd kint adom neki oda a kajáját vagy nem tudom 🙈 ennek az élesztőpehelynek is utánanézek, köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!