Mit gondoltok a vegetáriánus kutyakonzervekről?
Pl:
Én nagyon elítélem egy kutya (vagy bármilyen ragadozó) vegetáriánus táplálását, de úgy gondolom húskonzervvel keverve egész jó vitamin forrás lehet. Enyémek szeretik a spenótot, répát, burgonyát. Én egyébként Rocco konzervet (70% hús) adok nekik a táphoz, illetve heti 1x tojást. Most próbaként rendeltem egy ilyen vega konzervet, hát kíváncsi vagyok :D
Valaki próbálta már kiegészítésként esetleg?
Igen, a kutya táplálkozásában nagyobb arányban szerepelhet nem állati eredetű fehérje mint például a macskafélék esetében, ahol jóval 90% fölött van az állati eredetű táplálékigény.
Ezek hosszú év(tíz)ezredek alatt kialakult természetes állapotok és akkor járunk el helyesen ha ezeket a természetes arányokat követjük a társállataink etetése során.
Amennyiben a természetben kialakult állati-növényi összetevő arányoknak megfelelően etetjük kutyánkat,akkor lehet ilyen kaját is adni, de szigorúan betartva a természetes úton kialakult arányokat.
Már eleve a kutyakonzerv kész katasztrófa!
35 évvel ezelőtt nem is volt, mégis volt egy rakás kutya!
Kutyának nem való a burgonya. Természetes szükségleteinek megfelelőt, hasonlót kell adni a kutyának. És az nem répa, spenót és más zöldség(ek).
Vegát azért ne csináljunk már a kutyából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!