Milyen fajta lehet? Szegényt bedobták hozzánk.
Kb 1 hete dobták be hozzánk ezt a picurkát, a svájci juhászom egyből jelzett hajnalban de azt hittem hogy csak a szokásos hétvégi bulizós hajnali járókelőket ugassa annyira....
Úgy hiszem tudhatták hogy itt jó helye lessz mivel a svájci is befogadott kutyuli és híres a falunkban az én jeges macim, de a lényeg az hogy épp hogy túlélte ez a csöppség kb 1 hónapos körül van szerintem, bolhás volt és piszkos és nagyon éhes, talán ha nem kelek korán vagy ha a svájcim nem vigyáz rá már nem élne.most nagyon jól van és boldog, az ágyamban alszik, és tele a poci minden nap :)
Amint lesz anyagi lehetőségem állatorvossal is megnézetem,
Segíteni kellene a faj be azonosításához, illetve néhány jellemző tulajdonság amit tapasztaltam vele kapcsolatban :
- nagyon okos, egyértelműen jelzi szükségletetit= kaka-pisi vagy ha éhes
- játékos és barátságos, vendékekhez örömmel szalad és könnyen ismerkedik.
- nyugodt és órákig is elvan egyedül nyüszítés nélkül
Jó vérvonalú állatka lehet a felmenője
Nagyából enyi köszönöm
Kerdezo, nagyon szep dolog, amit tettel, de a helyedben nagyon atgondolnam, hogy belefer-e anyagilag meg egy kutya.
Most jelenleg 0 immunrendszere van oltasok nelkul, raadasul masik kutyad is van, iszonyatosan gyorsan be kene oltatni.
A legveszelyesebb a parvo, ha most oltasokra sincs penzed, akkor a 200 ezres parvo kezelesre se lesz.
Na de masik meg az, hogy tenyleg merlegelni kell, belefer-e. Nagyon cuki, tenyleg; de ne az erzelmek vezessenek hanem a jozan esz.
Én a helyedben elsőnek feltenném a facebookra, hogy nincs e esetleg gazdája.
Mert én sem értem honnan gondolod hogy bedobta valaki?!
Ennyi erővel az ilyen kitette volna az utcára és kész!
Lehet csak elkóborolt tényleg!
Köszönöm szépen a kommenteket!
Vígül elajándékoztam a munkatársamnak, nagyon örült neki és megígérte hogy gondos és szerető gazdája lessz.
Bár szerettem volna megtartani, de több okból kifolyólag is lett így a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!