Ahhoz hogy valaki egy szegény országban (magyaro. Ukrajna, szerbia) is nagyon jól éljen és ne üzemben dolgozza le az életét, kell egy fajta hajlandóság és rátermettség hogy bele ássa magát adócsalásba, drogtermesztésbe?
Ezekhez legalább annyira kell érteni, hogy látszata is legyen és százezrek jöjjenek a kasszára 1 hónap alatt.
Szlovákiában is láttam már kevés aggyal rendelkező, ám annál nagyobb presztízsű embert kiszállni milliós kocsiból, vastag arany ékszerekkel, drágának tűnő mokaszinnal a lábán.
1-es, azért Ukrajna meg Szerbia szerintem nevezhető szegény országnak. Ukrajna mostanság egyébként semmivel sem különb a harmadik világbeli országoktól, politikai stabilitásának ugyanis nemrég búcsút mondhatott.
Kérdező, nyilván kell rátermettség, nyámynila alakból nem lesz drogbáró, meg hát ügyesség, ravaszság is, hogy ne bukj le vagy ne ba*szanak át.
Kevés agy... hm mindenkinek csak egy van... viszont értem mit akarsz mondani, és az válaszom, hogy nem is kell bűnözésben gondolkodni, ahhoz hogy nem túl eszes, iskolázott, művelt... stb. emberek vállalkozók legyenek(úgy hogy meg is élnek belőle, profitot termelnek), itt Magyarországon is vannak olyan vállalkozók, akiknek nyolc általánosuk van.
Kreativitás kell és motiváció meg persze ismeretség! Én például nagyon jól jártam mert bátyám 32éves és a Microsoftnál(aquincum) dolgozik így én most 24évesen kijöttem egyetemről és beajánlott,így havi 540et keresek. és még ebben benne van hogy csaj Június óta dolgozom ott...
De a legfontosabb a jó szakma választás...
Legalisan is lehet nagyon jol elni, de kell hozza hajlandosag, kemeny munka es tudas is.
Az atlag magyar szemelyisegebol mindharom hianyzik, csak a sirankozas van meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!