Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Minden esetben hajlandóa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Minden esetben hajlandóak vagytok gumit húzni?

Figyelt kérdés
Egyszer összejöttem egy fiúval, aki nekem hihetetlenül bejött minden szempontból, viszont, amikor arra került volna a sor, hogy szexelünk, ő közölte, hogy nála sosincs gumi, és eddig mindig úgy csinálta, hogy kivette időben, egyszer se volt gond. Nem volt nálam gumi, de ha lett volna se húzta volna fel. Ekkor úgy döntöttem, hogy ezzel a fiúval nincs mit csinálnom. Nem szexeltünk, és vége is lett a dolognak. Nagy tahónak tartottam, hogy nem akart gumit használni, csak, mert neki az nem olyan jó...

2016. jún. 20. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Igen, minden esetben hajlandó vagyok, de ez nem is hajlandóság kérdése, felhúzom és kész mert fel kell ha nincs más védekezési mód éppen.
2016. jún. 20. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Alap. Sem betegséget nem szeretnék, sem apuka nem akarok még lenni. Fő a biztonság!

23/F

2016. jún. 20. 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Persze. Le ne mondanék egy szép lányról egy hülye gumi kérdés miatt. :D
2016. jún. 20. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Inkább fogamzásgátlot szedek
2016. jún. 20. 18:00
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
sosem huzok..egyszer volt 16éve..brzalmas. inkább kiverem
2016. jún. 20. 18:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nőként is gyűlölöm a gumit, DE: óriási felelőtlenségnek tartom a megszakításos közösülést (hacsak nem stabil párkapcsolatban történik, ahol nem gond, hogy becsúszik a terhesség).

Ez a védekezési mód 40%-ban nem hatékony, ez túl magas kockázat számomra, és a védekezés nem úgy működik, hogy "eddig nem volt gond". Ilyen alapon azt is mondhatnám, hogy képzeld, én meg fél évig nem estem teherbe aktív próbálkozás során... ja, hogy utána meg pont igen? Hát kérem ez így működik!

A másik pedig: ha még büszkén fel is vállalja, hogy vadidegen nőkbe dugdosta a farkát gumi nélkül, akkor garantáltan nem lenne hozzá gusztusom, a fenének kell egy adag tripper.

Megértem, ha nem jó a gumi: erre vissza lehet térni egy stabil kapcsolatban, ahol már megvan a bizalom. Mi is ezt tettük a párommal. Mindketten utáljuk a gumit, de az első hónapokban használtuk, utána pedig áttértünk más védekezési módra.

2016. jún. 20. 18:16
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Persze, hogy messze nem olyan jo erzes a gumi, de nem csak a nem kivant terhessegtöl kell tartani. Föleg olyannal nem, aki meg meg is magyarazza, hogy ö "mindig ugy csinalja" Meg most is huznad az alfeledet a szönyegen!

Örülj neki, hogy jol döntöttel! En altalaban minimum egy ev parkapcsolat utan vagyok hajlando csak fogamzasgatloval vedekezni.

F32

2016. jún. 20. 18:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Én sem húzok sose, mondjuk kapcsolatban még sose mondta a csaj hogy akkor vége, kalandnál volt már olyan hogy nem engedte hogy betegyem, de az is ritka.
2016. jún. 20. 19:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellene olyan pasi, aki nem hajlandó gumit húzni. Nem akarok semmi fertőzést, és gyereket sem(még). Szerencse, hogy a párom nem ilyen, és igenis felhúzza, ha arról van szó. Tartós kapcsolatban más, egy idő után már oké a fogamzásgátló, de kalandoknál, kapcsolat elején csak ki lehet bírni.
2016. jún. 20. 20:11
 10/11 Balanus_concavus ***** válasza:
Én nem nagyon szoktam, de ha rám szólnak azért felhúzom... Meg persze van is nálam mindig.
2016. jún. 21. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!