Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Minden esetben hajlandóak vagytok gumit húzni?
Alap. Sem betegséget nem szeretnék, sem apuka nem akarok még lenni. Fő a biztonság!
23/F
Én nőként is gyűlölöm a gumit, DE: óriási felelőtlenségnek tartom a megszakításos közösülést (hacsak nem stabil párkapcsolatban történik, ahol nem gond, hogy becsúszik a terhesség).
Ez a védekezési mód 40%-ban nem hatékony, ez túl magas kockázat számomra, és a védekezés nem úgy működik, hogy "eddig nem volt gond". Ilyen alapon azt is mondhatnám, hogy képzeld, én meg fél évig nem estem teherbe aktív próbálkozás során... ja, hogy utána meg pont igen? Hát kérem ez így működik!
A másik pedig: ha még büszkén fel is vállalja, hogy vadidegen nőkbe dugdosta a farkát gumi nélkül, akkor garantáltan nem lenne hozzá gusztusom, a fenének kell egy adag tripper.
Megértem, ha nem jó a gumi: erre vissza lehet térni egy stabil kapcsolatban, ahol már megvan a bizalom. Mi is ezt tettük a párommal. Mindketten utáljuk a gumit, de az első hónapokban használtuk, utána pedig áttértünk más védekezési módra.
Persze, hogy messze nem olyan jo erzes a gumi, de nem csak a nem kivant terhessegtöl kell tartani. Föleg olyannal nem, aki meg meg is magyarazza, hogy ö "mindig ugy csinalja" Meg most is huznad az alfeledet a szönyegen!
Örülj neki, hogy jol döntöttel! En altalaban minimum egy ev parkapcsolat utan vagyok hajlando csak fogamzasgatloval vedekezni.
F32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!