Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk miért nem vagytok hajland...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért nem vagytok hajlandóak fejlődni a szexben?

Figyelt kérdés
Miért nem akarjátok fejleszteni magatokat hogy bírjátok a szexet tovább és ne élvezzetek el 2 perc alatt? Értem én hogy sokkal kényelmesebb a csajoktól elvárni hogy inkább nekik is menjen 2 perc alatt, de a legtöbben erre nem képesek, ezért inkább megjátszák az orgazmust. Kinek jó ez így?
2015. okt. 15. 13:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Sokáig bírom. Persze kell trükközni, hogy kibírjam de nálam nem 5 percesek a menetek.
2015. okt. 15. 13:30
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
Így is találnak elég ri*ancot, mért törnék magukat?
2015. okt. 15. 13:31
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
En a technikambol es a meretembol adodoan is sok oromet okozok a csajoknak es csak akkor elvezek ha legalabb 2x mar a partnerem is elment olyan 25-40 perc kozott :) 19/f
2015. okt. 15. 13:33
 4/16 anonim ***** válasza:
40%
mégis hogy gondolod ezt a fejlesztést?
2015. okt. 15. 13:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Ket perc? Milyen ferfiakkal voltal?
2015. okt. 15. 13:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy nagy tábla a hálószobában a falon, magyar zászlóval és EU-s csillagokkal.

"Szexuális állóképesség fejlesztése:

A Magyar Kormány és az Európai Unió által biztosított támogatás összege: 213.456.786Ft"

2015. okt. 15. 13:43
 7/16 anonim ***** válasza:

5:

én is pont ezen tűnődtem.. honnan kukázol össze ilyen percembereket, kérdező?? Ennyire peches nem lehetsz, tuti van erre egy módszered, hogy kiszűröd az alkalmatlanokat.

2015. okt. 15. 13:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Már megint egy általánosító, és állító kérdés.

1. A fiúk, úgy nagy általánosságban hajlandók fejlődni a szexben.

2. A szexuális fejlődés csúcsa nem a sokáig visszatartott ejakuláció. Ha már fejlődés, inkább a szexuális kulturáltságot lenne érdemes fejleszteni.

2015. okt. 15. 13:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen partnerem 4 évig. Már nagyon elegem volt, hogy sose tudok elmenni vele, nem akartam megsérteni, de kb 3 és fél év után szex közben mikor láttam rajta, h mindjárt elmegy rá szóltam, hogy nehogy most elmenj és csodák csodájára még birta és elmentem....ennyi idő után húúúh.
2015. okt. 15. 14:18
 10/16 anonim ***** válasza:
Mert ők fiúk, mi férfiak pedig kicsit máshogy állunk ehhez a dologhoz. De majd felnősz és megd/g egy igazi férfi és leszoksz az általánosításról...
2015. okt. 15. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!