Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért nem vagytok hajlandóak fejlődni a szexben?
Figyelt kérdés
Miért nem akarjátok fejleszteni magatokat hogy bírjátok a szexet tovább és ne élvezzetek el 2 perc alatt? Értem én hogy sokkal kényelmesebb a csajoktól elvárni hogy inkább nekik is menjen 2 perc alatt, de a legtöbben erre nem képesek, ezért inkább megjátszák az orgazmust. Kinek jó ez így?2015. okt. 15. 13:29
11/16 anonim válasza:
Kérdező, tèged még nem dugtak meg úgy istenesen, igaz?
12/16 anonim válasza:
ok: szóval az a bajod, hogy ahelyett, hogy keresnél egy igazi férfit, aki képes rendesen megdu gni, úgy hogy elélvezz, inkább maradsz azoknál akik bénák és sírsz, hogy jaj minden fiú hamar elmegy....aha akkor kiben is van a probléma?
13/16 anonim válasza:
Technika?
De akarjuk.
Huszonéve folyamatasan fejlesztem.
44 f
14/16 Tiboo Martino válasza:
Én fejlesztem már vagy 6 éve Kegel gyakorlatokkal, de nem sokat ér szerintem, ha nincs kivel gyakorolni. Így egyedül nem sok értelme van
30/f
15/16 anonim válasza:
Még jó, hogy a nők nem verik bele a férfiakba a teljesítmény kényszert...
16/16 anonim válasza:
nagyon sok mindentől függ hogy meddig bírja, leginkább attól hogy mennyire feszeng hogy megfeleljen neked
F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!