Ti is hallgattátok Orbán Viktor Bálványosi Szabadegyetemen mondott beszédét? Vélemény?
Figyelt kérdés
#tisztaság #szimpátia #bölcsesség #lojalitás #okosság #adottság #retorika #emberség #Batorsag #rátermettség
2013. júl. 28. 15:36
1/8 anonim válasza:
Jól beetette a hazugságaival az erdélyieket! Fontos neki a szavazatuk!
2/8 anonim válasza:
Nem fejtem ki, mert nem akarom, hogy kitiltsanak...
3/8 anonim válasza:
Én láttam, elég meggyőző tud lenni.
Konkréten az orbánról, vagy a beszédéről alkotott véleményünkre vagy kíváncsi?
5/8 A kérdező kommentje:
1-esnek
Mintha az mszp is járt volna az ottani magyaroknál... koldulni! Na az volt a szégyen. de nem volt,mert nem tudják mi az.
2.-nak:Te dolgod.
3.-nak: Jöhet ez is,az is.
4.-nek: Ez beteg?Ilyen beszédet soha nem hallottál egy mszp-stől se.
2013. júl. 28. 20:51
6/8 anonim válasza:
3. vagyok
Szerintem bizakodásra ad okot, hogy nem hagyja magát a kormány kizsigerelni és nem nyal mindenkinek, nem csak a bankok érdekeit nézik.
Sajnos a bankok átterhelték az adókat a fogyasztókra, de legalább a szándék megvolt és nézzük a jó oldalát 1xer se emelkedett se a gáz, se a villany, se a víz ára, úgyhogy orbán kormány jól vizsgázott.
7/8 anonim válasza:
Nyilván volt olyan intézkedés pl: magánnyugdíj pénztár államosítása, meg röghöz kötés ami kiverte a biztosítékot, de még mindig a legjobb párt.
8/8 anonim válasza:
Az összes, úgy értem az ÖSSZES párt egy kalap szarral egyenlő. De ha már választani kell, akkor győzzön a jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!