Milyen fajta lehet? Szegényt bedobták hozzánk.
Kb 1 hete dobták be hozzánk ezt a picurkát, a svájci juhászom egyből jelzett hajnalban de azt hittem hogy csak a szokásos hétvégi bulizós hajnali járókelőket ugassa annyira....
Úgy hiszem tudhatták hogy itt jó helye lessz mivel a svájci is befogadott kutyuli és híres a falunkban az én jeges macim, de a lényeg az hogy épp hogy túlélte ez a csöppség kb 1 hónapos körül van szerintem, bolhás volt és piszkos és nagyon éhes, talán ha nem kelek korán vagy ha a svájcim nem vigyáz rá már nem élne.most nagyon jól van és boldog, az ágyamban alszik, és tele a poci minden nap :)
Amint lesz anyagi lehetőségem állatorvossal is megnézetem,
Segíteni kellene a faj be azonosításához, illetve néhány jellemző tulajdonság amit tapasztaltam vele kapcsolatban :
- nagyon okos, egyértelműen jelzi szükségletetit= kaka-pisi vagy ha éhes
- játékos és barátságos, vendékekhez örömmel szalad és könnyen ismerkedik.
- nyugodt és órákig is elvan egyedül nyüszítés nélkül
Jó vérvonalú állatka lehet a felmenője
Nagyából enyi köszönöm
A kepen lathato kutya szerintem tobb, mint 1 honapos (szerencsere). Kolyok, de nem egy honapos. A pontos eletkorat a a fogai alapjan lehetne megallapitani.
Nem lesz nagy testu kutya. Kicsit hasonlit a shibakra, de inkabb kevereknek mondanam.
Minel elobb vidd el allatorvoshoz, foleg a fereghajtas es a vakcinazas miatt.
Szerintem keverek, mert az orra tul szeles hogy tiszta shiba legyen. Ezen kivul, ha valoban bedobtak a keritesen, akkor nem valoszinu, hogy fajtatiszta lenne, mert a shibak nem ketfilleres aru kutyak. Ha fajtatiszta lenne, akkor inkabb eladtak volna sok penzert. Egy torzskonyv nelkuli shiba is, kozonseges szaporito szemetladaktol a 100ezerhez kozelit, torzskonyvvel haromszor ennyi is lehet. Igaz, a jofogason "shiba jellegu" kutya 40ezerert is van.
Ha fajtatiszta Shiba lenne, nem dobtak volna be a keritesen.
Fogalmam sincs milyen fajta, de valami eszméletlen cukorfalat plüssgombóc.
És te most dicsekszel! Poén, csak viccelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!