Az normális ha a 15 éves kutya napi 5x pisil be a lakásba?
Na várjál, elmagyarázom a te stílusodban, hátha úgy megérted:
Az megvan, hogy a napi 5x behugyozás csak mellékes a történetben? :D Agytalan fröcsögés helyett talán fel kelleni fogni, hogy akár bepisilt, akár nem, gáz, hogy napi egyszer volt csak levíve, akár te akartad, akár nem. Szövegértés, mint olyan?
ui.: mivel csak napi egyszer volt levíve éveken keresztül, és bepisilni nem akart szerencsétlen kutya, mostanra jöttek ki az ebből adódó gondok a veséjével. Ti ástátok magatoknak ezt a gödröt, jó szórakozást benne.
Honnan a rémületes úristenből tudnám? :D
Nem vagyok kutyatartó. Nem is érdekel. Az tudja aki éveket él kutyákkal. Én nem.
Amugy felhoznek egy peldat. Tudom hogy neked a kutya az nem szamit, ugye nem is eloleny, nem erez, nincsenek szuksegletei, es nem szaba dugye emberhez hasonlitani. De leszarom.
Ha esetleg a jelenlegi pariddal lesz kozos gyereketek, es esetleg szetmentek (amit a stilusodbol adodoan nem csodalnek). Utana osszejossz valaki massal, esetleg osszekoltoztok. A gyerek mondjuk ehes, akkor az akkori parod ne adjon a gyereknek enni, mondjan nem az ove a gyerek? Vagy ha tisztaba kell tenni mert nyakig osszefosta magat, hagyja allni orakig a fosban amig te hazaersz, mert mondvan nem az ove a gyerek? Ne adjon neki inni ha szomjas, mert nem az ove a gyerek? Te szulted, te felelosseged, oldd meg te alapon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!