Az normális ha a 15 éves kutya napi 5x pisil be a lakásba?
Tipikus olyan család akiknél tiltani kéne az állattartást.
Senkinek nincs rá ideje, gondolom mennyire fontos miniszteri emberek lehettek mind, csoda család, remélem öreg korodra te is csak nyűg leszel.
Ha nincs 5 darab perced, hogy levidd hugyozni, minek kutya?
Egyébként szerintem is a kora miatt van. Előző kutyám is kb 8 éves korától 2x-3x annyit vizelt, de mindig keveset, nem tudta tartani.
Nem volt 15 éve a társunk, 4 éve lett idehozva, akkor én még itt se voltam.
Én eleve nem akartam állatot tartani, a párom mondta hogy vállalja érte a felelősséget és gondoskodik róla. Én meg úgy szerveztem az életem, hogy akkor oké, te dolgod, te akartad.
Nem napi 5 perc. Hazajönni a város túlfeléről, más megyéből nem 5 perc, és kivinni se. Ha át kell szerveznem az életem és szivatni magam amiatt amit nem én kértem, nem 5 perc.
Fu de felment bennem a pumpa. Ilyen nemtorodom embernek minek benti kutya? Ti normalisak vagytok?
De, masnak van ideje torodni a kutyajaval normalisan, mert ezt vallalta, igenis leviszi naponta tobbszor basszus, tobbek kozott en is.
Igenytelenseg, hogy tapicskoltok a hugyban mert ilyen kurv..a lustak vagytok. Fuj.
Szegeny kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!