Az normális ha a 15 éves kutya napi 5x pisil be a lakásba?
Egy kutyát azért napi 2x le kell vinni. Reggel, este. Néha nap közben is, aki megteheti.
De az 5x alkalom már lehet problema. Érdemes valóban megnézetni .
Te miért nem viszed el ? Lehet megoldja a gondot . És kevesebb idő, mint takarítani utána.
Értem, hogy a párod is hanyagolja, de ha téged zavar, vidd el. Szegény kutyus valószínű betegségben szenved, ennyit megerdemel .
15 eves kutya. Nem hiszem hogy betegseg. Egy idos kutya nehezebben birja tartani a pisit, foleg, ha a gazdabi tojnak a fejere es nem kepesek setalni vinni. Minek vettetek magatokhoz, ha nincs ra egyikotoknek sem ideje?
Nekem 13 eves mult a kutyam, regebben napi 2-3x vittem ki. Most hogy elmult 13, van hogy napi 4-5x. Igenyli is. Nem beteg, de lathatoan tobbszor/tobbet pisil.
En napi 8 oraban dolgozok, iskolaba jarok (most vogok jovohonapban vegezni), meg egyedul nevelem a kisfiamat. Ha en megtudom ezek mellett oldani a napi 4-5 kivitelt a kutyanak, akkor barki. A tobbi csak kifogas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!