Miért velem teszi ezt a kölyök kutya?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lassan 5 hónapos labrador keverékünk. Ül, fekszik, pacsi, kérem, tied. Ennyit tud. Mindenkit beenged, de mindenkire ugrál...Nem agresszív. Viszont...én vagyok az egyetlen akire ha ülök és nem rá figyelek kiakad. Felugrik és klaffant. Nem foglalkozom vele, hogy ne érje el a célját. Van amikor taníttom, befejezzük, egy kis játék utánna én mennék be a házba (kinti kutya) ő nem engedi. Szétt ugrál, nem figyelek fogja magát és combon harap... Mért csinálja ezt?2022. okt. 28. 19:01
11/13 anonim válasza:
Hát, könyörgök, ez egy baba, egy gyerek, szüksége van a társaságra és a játékra, nem bútordarab! Nem jó neki egyedül, veled meg jó, mert játszhat! Pont mint te voltál 3 éves korodban! Honnan kéne neki tudnia, hogy a harapás fáj? Ha neked a kutya játékossága és szeretete kikészítés meg ősz hajszál, akkor számodra meglehetősen alkalmatlan hobbit választottál!
12/13 anonim válasza:
Azért csinálja, mert frusztrált és mert hagyod neki.
Egyébként normális tenyésztő nem is ad csak kinti tartásra labit. Szüksége lenne a társaságra, és nem csak a napi fél-egy órás kontaktra a gazdival, ha éppen kedved van hozzá.
13/13 anonim válasza:
Labrador keverek, igy nem tenyesztotol szereztek.
De akkor sem tartjuk kint hidegben, ez igaz. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!