Egy 25 kilós kan kutya ivartalanítása 28 ezer forintért nem drága egy kicsit? Vagy tényleg így felmentek az állatorvosi szolgáltatások árai is?
A mai árakhoz képest sajnos nem drága, de értelek kérdező, pár évvel ezelőtti tapasztalatokhoz képest szerintem is nagyon elszálltak az árak.
Nekem 3 éve 25kg-os szuka! kutyát 38.000-ért ivartalanítottak felszerelt rendelőben, gépi altatással, folyamatos szív- és légzésmonitorozással, tehát nem a kókler doki vágta fel a kutyát a konyhacsempén..
És akkor is voltak elszállt árak, ugyanabban az évben volt ismerős, aki szintén 25kg körüli szuka kutyát 90.000-ért ivartalaníttatott, de ott ők azt fizették meg, hogy XY. orvos műti, aki nagyon elfoglalt, akihez nagyon nehéz bejutni.
Szóval 3 éve is nagy különbségek voltak már, de itt nem hinném, hogy erről van szó, nemrég egy sima vérképért is 28.000Ft-ot fizettem ugyanabban a rendelőben, ahol 3 éve nem sokkal drágábban ivartalanították, sajnos ennyire megérezni mindenhol az inflációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!