Hogy lehet az, hogy még az állatorvosi is ellenzi az ivartalanítást?
1.-nek.
KUTYA rovatban? Krokodil!
Kérdező.
Sok esetben a túlaltatás miatt fosnak a dokik. Meg nem mindegy az eb kora, betegségei és mérete sem.
Hogy lehet, hogy ez ma már a második kérdés, hogy minden, a kutyákkal foglalkozó szakmabeli elkezdte ellenezni az ivartalanítást?
Kicsit provokatív és ivartalanításellenes kérdések ezek, amivel az átlag és hozzá nem értő emberbe akarnak fals információkat juttatni, miszerint még kutyakiképzők és állatorvosok is az ivartalanítást ellenzik, ami nem így van.
Én nem találkoztam volna még olyan állatorvossal, aki ne tanácsolta volna az ivartalanítást a hobbi állatok esetében, ha azoknak nincsen valami altatást kizáró betegségük. Ha neked mégis van egy ilyen állatorvosod, az egy kókler, vagy esetleg egy adott állatnak okkal nem ajánlja, például valamilyen betegség vagy nagyon idős kor miatt.
Írd meg ide az állatorvos nevét, aki ellenzi!
Különben meg kicsit több infó kéne a kérdés megválaszolásához, mert vannak kizáró tényezők, amikor nem javasolt az altatás/ivartalanítás.
De feltételezem itt nem erről van szó, ez csak egy provokatív kamu kérdés leaz, sajnos.
De ám ismerek én egy dokit, aki csak nőstény állatokat bem ivartalanít, mert fél hogy elvérzik nála. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!