Egy 25 kilós kan kutya ivartalanítása 28 ezer forintért nem drága egy kicsit? Vagy tényleg így felmentek az állatorvosi szolgáltatások árai is?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 16:52
1/29 A kérdező kommentje:
Ráadásul Pest megye legkeletibb részén…
2022. szept. 30. 16:54
2/29 anonim válasza:
Nem draga. 5 kilos nosteny macskam ivartalanitasa volt 3 eve 17 ezer, ez szerintem boven korrekt ar egy ekkora kutyanak.
Es ha szuka lenne, az durvabb lenne.
Szoval orulj neki, hogy csak ennyi :D
3/29 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Nekem 2017-ben 2db nőstény macskám ivartalanítása fejenként 12 ezer volt… 2019-ben kandúr macskám ivartalanítása 6 ezer forint volt.
Kutyám még nem volt, de én kb. egy nőstény kutyánál tartanám ezt korrekt árnak.
2022. szept. 30. 17:08
4/29 anonim válasza:
Altatnák? Mert akkor korrekt.
5/29 anonim válasza:
Hat akkor keress mast. De oszinten nem tudom, lesz-e olcsobb, de proba szerencse.
6/29 anonim válasza:
Elöször is azóta mindennek legalább dupla ára van, másrészt egy "olcsó" orvos nem feltétlen végez jó munkát
7/29 anonim válasza:
A 8 hónapos nőstény cicánk ivartalanítása idén márciusban 30 eFt volt (Pest megye). Budapesten egy ismerős rendelőben 23 ezer lett volna, de nem akartuk utaztatni.
8/29 anonim válasza:
Szerintem reális. 2 éve 20 ezret kertek kicsit nagyobb kutyaert, megyeszékhely. Azóta többször annyit fizetnek az áramért és gázért, egekben az infláció is.
9/29 anonim válasza:
Az én 8kg szuka kutyám volt, 28ezer Ft egy kisvárosban.
10/29 anonim válasza:
ez még olcsónak is számít, bocsánat. Tényleg így elmentek az árak. (Ne felejtsük el, hogy mindenhol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!