Egy 25 kilós kan kutya ivartalanítása 28 ezer forintért nem drága egy kicsit? Vagy tényleg így felmentek az állatorvosi szolgáltatások árai is?
Ha jó, akkor elhiszem hogy ennyi, de ez szerintem már durva…
Nősténynél normálisnak gondolnám, de az egy sokkal komolyabb műtét.
“ Az én labradorom 40 000 forintba került a háza is 40 000-be és az ivartalanítása is. “
Az én kutyám meg “ingyen” volt, mert az utcán találtuk, de cserébe parvós volt és 2 hétig napi 27 ezret kellett költeni az infuziójára, meg taxival tudtam csak elvinni orvoshoz, az is napi 15-20 ezer volt (mert oda vissza kellett vinni, mivel egy kórház sem tartotta bent).
Szóval ilyen értelemben több mint 1 millióba került.
A kutyaháza meg először 140.000 volt, de egy teljes oldala hiányzott, nem küldték ki és mivel ezt nem tudtam bizonyítani, nem vették vissza… Most bent van, de egy normális kültéri, fűthető kutyaház van vagy 400.000 is.
Szóval szomorú, hogy milyen szinten luxus a kutyatartás…
Azt megértem, hogy a szegényeknek nem ajánlott állatot tartani, de azért luxus ne legyen már…
2 éve, budapest egyik állatkórházában volt 50 ezer. Szintén kan kutya, szintén 25 kg körül. Most tippre olyan 70-80 lehet ugyanott, ha az inflációt nézem.
Szóval a 28 inkább furcsán olcsó, ha engem kérdezel.
#14. Az állat kórházak mindig drágábbak mint a sima rendelők… Nem érdemes oda vinni, ha nem kifejezetten sürgősségi, vagy legalábbis sürgős ellátásra szorul.
Első nap, amikor parvóval vittem a talált kutyát kórházba, ott 90.000 ezret kértek a diagnosztikáért, meg az infúzióért… Utána vittem “sima” rendelőbe napi 27 ezerért még a többi napon, olyan 2 hétig.
11 kilós keverékem ivartalanításáért fizettem tegnap 35.000 forintot.
- Bács-Kiskun megye kisvárosa.
2 hónapja pedig a 8 kilósom ivartalanításáért fizettem 30.000 forintot.
15
Hat ezt a 40 ezres labit én sem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!