Budapest közelében MEGBÍZHATÓ, tapasztalt állatorvos? Szuka ivartalanításában profit keresek.
Szia!
XVI. kerület, Szlovák út Minivet állatorvosi rendelő. Én amíg Pesten laktam oda hordtam minden állatkámat.
Igaz ennek 4 éve. Akkoriban nagyon meg voltam elégedve.
Több saját történetem is van, ami miatt úgy érzem, hogy az a fajta hozzáállás ami az ottani orvosokban meg van nekem nagyon szimpatikus.
Több orvos is dolgozik ott, egyikükkel sem volt rossz tapasztalatom.
Minden esetben úgy érzem, hogy minden tőlük telhetőt megtettek.
Az ismerőseim körében is jó tapasztalatok vannak.
Jó szívvel ajánlom őket.
Ha csak a műtétet szeretnéd elvégeztetni, akkor a 14. kerületi LaserVet rendelőben kiválóan műtenek. Két nőstény macskámat vittem oda, mindkettő rekordidő alatt gyógyult, a varratok gyönyörűek voltak és nyom nélkül felszívódtak, teljesen jól érezték magukat már aznap este, mintha mi sem történt volna. Hosszú távra viszont nem ajánlom őket, mert a diagnosztikai képességük viszont a béka hátsó fele alatt van.
Őrült jó dokink van most a Kerületi állatorvosi rendelőben (7. kerület). Ott szerencsére műtéti tapasztalatunk még nem volt, de az orvos lexikális tudása és ahogy az állatokhoz nyúl, valami elképesztő. Szimpatikus is nagyon, a macskák pedig nem félnek tőle, mint a másik helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!