Miért ilyen drágák az állatorvosok? Kikutyám esetében sima 20 perces vizsgálat 10e, fogkőleszedés 12e, röntgenfelvétel 10e. Nem beszélve arról, ha műtétre kerül a sor.
20 perc 10 ezer.
Meg kell élni, plusz ha van asszisztens neki is. Az meg általában kell. Fenn kell tartania a rendelőt, műszereket kell vennie. Állandóan képeznie kell magát. Adókat kell fizetnie, könyvelőt stb... Szóval van bőven költsége neki.
Drága? Mennyibe kerül ha egy maszek "emberorvoshoz" mész? Kb. ugyanennyi. Mitől érne kevesebbet egy állatorvos munkája és sokéves tanulása, mint egy emberorvosé?
Ha lenne állatom biztosan nem vinném a 2eshez. Már 0%-on van, így nincs hova lepontozni. Ha a BMWseknek többet számítasz, akkor gondolom a Suzukisoknak meg a normál áraktól kevesebbet, ugye? Már ha vannak nálad "normál" árak és nem minden pofára megy. Az ilyen minek megy orvosnak... Mentél volna inkább zacisnak. Meg az a féloldalon 6 mondat... Biztosan hasonlóan igényes, minőségi munkát végzel orvosként is.
Ez még nem is olyan drága, én örültem, hogy kb. 12 ezerért leszedték a cicám fogköveit és kihúzták két fogát.
Fizettem már egy alkalomra 25 ezret is vérvételért és infúzióért a krónikus beteg cicámnál...Sosem számoltam
össze, élete csekély 7 éve alatt mennyibe kerültek a kezelések, speckó tápok, de az biztos, hogy sok százezerbe.
Embernél sem olcsóbb, ha magánorvoshoz mész, állatoknál meg nincs tb.
A lepontozóknak ajánlott tananyag:
ÁLLATORVOSI PRAXISMENEDZSMENT
Most nézem, hogy 7 éves korig lehet kötni kisállat biztosítást havi kb 50ft-ért és akkor 25 ezerig fizetik a dokit. Ez nem rossz.
De 7 éves kor felett mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!