Miért ilyen drágák az állatorvosok? Kikutyám esetében sima 20 perces vizsgálat 10e, fogkőleszedés 12e, röntgenfelvétel 10e. Nem beszélve arról, ha műtétre kerül a sor.
Az állatorvosoknál is van szórás az árakban.
Persze, ha olcsó, nem biztos, hogy a legmodernebb technikával, anyagokkal dolgozik.
Külföldön még drágább az állatorvosi ellátás.
Inkább az átlag ember jövedelme az, ami kevés az állatorvosi árakhoz.
"És a 3as al mi a baj? Teljesen igaza van."
Szerintem egy azóta már törölt hozzászólásra reagáltak kritikával.
MancsWolf:
már törölték azt a hozzászólást. A jelenleg épp 7es írt egy "színvonalas" hozzászólást állítólag állatorvosként. Mondjuk nem tudom miért lett törölve, mert azon kívül, hogy az író ismeretlenül is lejáratta magát, nem volt benne semmi olyan szerintem, amiért törölni kellett volna, de nekem mindegy, nem hiányzik.
SENKI nem kötelez benneteket állattartásra!
Ez ugye világos?
De haverom villanyszerelő, ő is megkapja az anyázást, hogy mi kerül a munkájában ennyibe megy annyiba. V
Az ugye azért megvan, hogy egy állatorvosnak egy továbbképzés alsó hangon fél millió forint?
Az eszközök, a tudás, az hogy egy altatásból utána felébred a kutya, hogy egy műtét vagy beavatkozás jól sikerül, kicsit többet ér mint pár tízezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!