Mivel etessem a kutyámat?
Az a baj, hogy itt nem lesz megoldas, mert ossze-vissza eteted, a kutya gyomra nem birja, de o meg valogat, mert ezt hagytad neki egesz eleteben, es ha nem eszik, akkor szinten rosszul van.
Tehat tokmindegy mit adsz neki valoszinuleg, ameddig ezt igy tovabb csinalod, nem lesz valtozas. De ha esetleg kapna valami savlekotot, akkor meg lehet probalni vegre egyfelevel etetni. De nyilvan orvosnak kell ezeket tudnia, vidd vissza es beszeld at vele.
Hat nem tudom 15-os, de az en hugykoves kutyam biztosan ertekeli, hogy gyogytapot adok neki, amit a doki ajanlott, igy nincs allandoan gyulladasban a hugyholyagja, nem hugyozik vereset, egyaltalan vissza tudja tartani a vizeletet, ja meg a kovek is feloldodnak valamennyire, nem okoznak gondot.
De, igazad van, ez az egesz csak egy oriasi iparag, ami az emberek lehuzasarol szol es tilos hallgatni a dokira, akarmit is mond!!!!!4444!
Hahaha.
Én biztosan vegyesen táplálom. Az a hozzáállás, hogy 1 félét veszek és beleerőltetem a kutyába, részemről már állatkínzás. A kutya nálam családtag, érdekel, hogy mi ízlik neki.
Szárazat kis mennyiségben, félnedveset kicsit nagyobb mennyiségben, szalámit nagyobb mennyiségben kap. E mellett még főzök is neki húslevest , farhátból, azt nagyon szereti.
#14 Tanulj meg olvasni.
Többieknek köszönöm a javaslatokat.
En megtanultam olvasni. Az nekem vegyes etetes, hogy tobbfele tapot akarsz neki adni. Ha ez nem az, akkor mi?
Vagy szalamit meg nedves nem tom mit. Ez egyfele szerinted?
Ha igen, akkor megeszem a kalapom, komolyan mondom. Magyarazd el kerlek, hogy ez mitol nem tobbfele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!