Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel etessem a kutyámat?

Mivel etessem a kutyámat?

Figyelt kérdés
Régen evett száraztápot is, konzervet is, főztem is neki. Mostanra utóbbi kettőt ki kellett iktatni a folytonos hasmenés és fűevés miatt. De a sima száraztápot, nem az, hogy nem szereti, csak nagyon hamar megunja. Ezért vettem, neki többfélét. Így mindig megeszi, hogy nem ugyanaz a fajta, de megint kezdi a fűevést, minden sétánál, bár hasmenése nincs, de érzem, hogy nem jó neki. De ha csak egyfajtát adok, hajlamos napi 1x enni csak a 3 helyett. Azért kell 3 részletben adni, mert különben savat hány meg csuklik és ugyanúgy legel. Szóval az sem opció, hogy ha nem kell neki ránéz, megkapja legközelebb, mert akkor is rosszul van. Nem tudom már, hogy mit kéne adnom neki. Eszembe jutottak a soft tápok, vagyis félnedves eledelek, de kis csomagban nagyon drágák, nagy csomagban meg ránk penészedik vagy megszárad, mert csak 15 kiló a kutyus. 14 éves amúgy, szóval elkanászodott, mert régen bármit megevett, de most úgy van vele, megteheti. Meg én is, szóval szeretném, ha jól érezné magát és szívesen enné, amit adok neki. Bármi ötlet?
2022. szept. 8. 14:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
inkább keress egy másik állatorvost, aki foglalkozik érdemben a problémával.
2022. szept. 8. 18:41
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom 9-est azok pontozták le, akik lusták és csak odadobják a kutya elé a tápot, miközben fontos infót közölt a poszt.
2022. szept. 8. 19:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Én felpontoztam, én sem szeretem a csak száraztápos etetést, arra írtam, hogy a félnedves táp az jó akkor?
2022. szept. 8. 20:12
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Az a baj, hogy itt nem lesz megoldas, mert ossze-vissza eteted, a kutya gyomra nem birja, de o meg valogat, mert ezt hagytad neki egesz eleteben, es ha nem eszik, akkor szinten rosszul van.

Tehat tokmindegy mit adsz neki valoszinuleg, ameddig ezt igy tovabb csinalod, nem lesz valtozas. De ha esetleg kapna valami savlekotot, akkor meg lehet probalni vegre egyfelevel etetni. De nyilvan orvosnak kell ezeket tudnia, vidd vissza es beszeld at vele.

2022. szept. 8. 20:52
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
#14, sajnos a dokiban nem bízhatsz meg. Van szerencsém belelátni egy nagy állateledel gyártó működésébe. Nem kis összeget fizetnek ki több orvosnak, hogy az ő eledelüket ajánlja a kérdezőnek. Ébresztő !!!! Ez így működik.
2022. szept. 8. 21:01
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

Hat nem tudom 15-os, de az en hugykoves kutyam biztosan ertekeli, hogy gyogytapot adok neki, amit a doki ajanlott, igy nincs allandoan gyulladasban a hugyholyagja, nem hugyozik vereset, egyaltalan vissza tudja tartani a vizeletet, ja meg a kovek is feloldodnak valamennyire, nem okoznak gondot.

De, igazad van, ez az egesz csak egy oriasi iparag, ami az emberek lehuzasarol szol es tilos hallgatni a dokira, akarmit is mond!!!!!4444!

Hahaha.

2022. szept. 8. 21:04
 17/21 anonim ***** válasza:
72%

Én biztosan vegyesen táplálom. Az a hozzáállás, hogy 1 félét veszek és beleerőltetem a kutyába, részemről már állatkínzás. A kutya nálam családtag, érdekel, hogy mi ízlik neki.

Szárazat kis mennyiségben, félnedveset kicsit nagyobb mennyiségben, szalámit nagyobb mennyiségben kap. E mellett még főzök is neki húslevest , farhátból, azt nagyon szereti.

2022. szept. 8. 21:15
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
#16, úgy gondolom az eseted teljesen más kategóriába esik. Nyilván nem fogja a doki gyulladás csökkentésre a "befizetett" kutyatápot ajánlani.
2022. szept. 8. 21:18
 19/21 A kérdező kommentje:

#14 Tanulj meg olvasni.

Többieknek köszönöm a javaslatokat.

2022. szept. 8. 22:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

En megtanultam olvasni. Az nekem vegyes etetes, hogy tobbfele tapot akarsz neki adni. Ha ez nem az, akkor mi?

Vagy szalamit meg nedves nem tom mit. Ez egyfele szerinted?

Ha igen, akkor megeszem a kalapom, komolyan mondom. Magyarazd el kerlek, hogy ez mitol nem tobbfele :)

2022. szept. 8. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!