Mikor etessem a kutyámat?
Hát ezt szerintem ki kell tapasztalni. Sok kutya olyan, mint a farkasok, hogy csak azután kakil, amikor evett, utána vmikor kb 1-2 órával max. De lehet hogy olyan a Te kutyád, mint az enyém, hogy este eszik 6 órakor(szintén tápot) és másnap reggel 6 órakor kakil:D
Este vacsi után ő beszokott jönni a házba velünk t-zik, azután 10 óra fele kiengedem. Reggel 6 körül van a sétánk, olyankor végzi a nagy dolgát. Máskor nem. A kertben még sosem találtam.
Tutira nemigen tudod belőni, hogy mindig ugyanabban az időben kakáljon.
Napi egyszer sétáltatod? Hol van a köztes időben?
#5/5 Ami redszeres az az este negyed 8 - haromnegyed 8 , de mindig 7-8 ora kozott. Ezen kivul delutan folyaman 3-5 kozott valamikor egy nagy seta de ez nem minden hetkoznap fer bele sajnos...es reggel hajnalban egy nagyon minimalis seta. A kert kicsi ezert napkozbe sokat engedem ki az utcara 5-10 percekre hogy mozogjon egy kicsit...alapvetoen nagyon mozgekony goldi a fajtaja de annyit mozog es ugy mint egy vizsla...
Köztes idoben otthon van a kertben sokszor kiengedem ahogy mar irtam az elobb, nagyjabol igy.
#3/5 4 eves nagyon mozgekony, viszonylag vekony testalkatu, 30kg korul kozepes testu es napi 1szer eszik egy nagyobb adagot ha annal tobbszor etetem akkor altalaban nem eszi meg ami a taljaban van, ugyhogy 1szer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!