Egycsészetea kérdése:
Hányszor etessem egy nap a 1,5 éves kutyámat?
Figyelt kérdés
Állatorvos egyet mondott, azt is úgy, hogy minden nap kb ugyan abban az időpontban...de a kutyámnak ez biztos jó? Mikor kap enni kb 10 másodperc alatt befalja. Ti hogy vagytok vele?2019. nov. 17. 11:16
1/13 anonim válasza:
Napi egyszer, úgy, ahogyan az állatorvos mondta. Igen, a kutyának ez a jó.
2/13 anonim válasza:
En ketszer adok, a hyomor savarodas megelozese miatt, mivel orokmozgok. :)
4/13 anonim válasza:
Gyomorcsavarodást akkor kap, ha evés után egyből aktívan mozog. Evés után pihentetni kell pár órát.
5/13 anonim válasza:
Vaaagy, ha erre nincs mód, akkor nem egyszer ezetni, hanem ketté venni az adagot, és kétszer adni neki egy nap. Én ez utóbbit csinálom.
6/13 anonim válasza:
Hallgass az állatorvosra.
A kutyának ez jó. Vagy ha nem egyszerre akarod odaadni, akkor se adj neki többet, nasit is ritkán, hiába kunyerál.
Az ilyenek miatt hízik el egy csomó kutya, de a tiéd ne jusson erre a sorsra.
7/13 anonim válasza:
Elvileg jó az 1 alkalom, én kétszer adok neki. (És nem, nem hízlalom el, mert ugyanannyit kap, mintha egyszerre adnám, csak két részletben). Szerintem kevésbé terheli meg a gyomrot.
8/13 anonim válasza:
Én egyszer etetném az enyéimet,de anyósom mindig eteti őket reggel,hiába kértük többször is hogy ne tegye...
9/13 anonim válasza:
"Mikor kap enni kb 10 másodperc alatt befalja."
Ha te annyit adnál a kutyának enni, hogy tele legyen vele a gyomra, akkor igen hamar gombóckutyád lenne.
Azért, mert ma már a kutya a "gyerekem",meg családtag, a gyomra még mindig közelebb áll a ragadozókéhoz, mint az emberéhez. Amíg nincs tele a gyomra, éhes. Mivel naponta megkapja az adagját, a gazda dolga kontrollálni, mennyitől lesz a kutya megfelelő kondícióban.
10/13 anonim válasza:
Egyszer elég adni neki. Ha túl gyorsan eszik, akkor vehetsz neki evéslassító tálkát, ami segít ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!